Clipe de groază pentru Gabriel Fereșteanu, prezentator TVR. I s-a făcut rău pe stradă, cu o oră înainte de emisiune

Gabriel Fereșteanu, prezentatorul matinalului de la TVR, a trăit momente de groază. Jurnalistului i s-a făcut rău pe stradă, în timp ce mergea cu mașina spre Televiziunea Română. 

Gabriel Fereșteanu a declarat, în exclusivitate pentru SPECTACOLA, că se îndrepta spre serviciu, de dimineață, când a început să simtă o stare puternică de greață și de amețeală. Jurnalistul a tras mașina pe dreapta imediat și a apelat la un taxi pentru a se întoarce acasă. 

„Am trăit o premieră care m-a speriat foarte tare, fix înainte cu o oră de direct am amețit, am simțit o greață puternică și un tremurat.  La TVR, suntem testați PCR pentru COVID din două în două săptămâni. Aveam deja un rezultat negativ din 17 decembrie, așa că am crezut că e ceva mult mai grav. Eram deja la volan și, în loc să mă simt mai bine, toată starea se accentua. Le-am sunat pe Augusta, producătoarea emisiunii, și pe Liza să le anunț. Am decis împreună că cel mai bine îmi las mașină într-o benzinărie și mă întorc cu un taxi acasă și sun un medic. Zis și făcut”, a zis acesta.

Continuarea declarațiilor pe spectacola.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel