Clipe de groază pentru Gabriel Fereșteanu, prezentator TVR. I s-a făcut rău pe stradă, cu o oră înainte de emisiune

Gabriel Fereșteanu, prezentatorul matinalului de la TVR, a trăit momente de groază. Jurnalistului i s-a făcut rău pe stradă, în timp ce mergea cu mașina spre Televiziunea Română. 

Gabriel Fereșteanu a declarat, în exclusivitate pentru SPECTACOLA, că se îndrepta spre serviciu, de dimineață, când a început să simtă o stare puternică de greață și de amețeală. Jurnalistul a tras mașina pe dreapta imediat și a apelat la un taxi pentru a se întoarce acasă. 

„Am trăit o premieră care m-a speriat foarte tare, fix înainte cu o oră de direct am amețit, am simțit o greață puternică și un tremurat.  La TVR, suntem testați PCR pentru COVID din două în două săptămâni. Aveam deja un rezultat negativ din 17 decembrie, așa că am crezut că e ceva mult mai grav. Eram deja la volan și, în loc să mă simt mai bine, toată starea se accentua. Le-am sunat pe Augusta, producătoarea emisiunii, și pe Liza să le anunț. Am decis împreună că cel mai bine îmi las mașină într-o benzinărie și mă întorc cu un taxi acasă și sun un medic. Zis și făcut”, a zis acesta.

Continuarea declarațiilor pe spectacola.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel