Ciocan îi scrie "omului în alb" din Piaţa Victoriei. ”Am citit că trebuie să faceți așa ceva. Pe bune?!”

Christian Ciocan îi scrie colonelului Cătălin Paraschiv, cunoscut drept 'omul în alb' de la protestele din Piața Victoriei din 10 august 2018.

Christian Ciocan semnează o scrisoare deschisă adresată "liderului informal al Jandarmeriei Române - șeful Brigăzii speciale de intervenție a Jandarmeriei, colonelul Cătălin Paraschiv. Iată câteva fragmente din textul scris de către Christian Ciocan:

"Am urmărit zilele astea ce se spune despre Jandarmeria Română. Cea mai puternica forța de intervenție a României. Formată din Camarazi in care eu ca Român îmi pun speranțe, cu Respect. Oameni credincioși Țării și Neamului - Jandarmii. Am citit ca trebuie sa predați armamentul și dotarea. Pe bune?! (...)

Eu nu sunt militar. Dar, am văzut Respectul pe care Jandarmii Români îl acorda Comandantului lor, Sebi Cucoș. Îl iubesc și va iubește. Un Om pe care și eu - ca Român, ca polițist, ca Om - îl Respect! Am văzut Respectul pe care Jandarmii Români ți-l acorda ţie, Comandante Cătălin Paraschiv. Ești iubit de cei care au depus Jurământul pentru Țară și ii iubești! A iubi și a fi iubit de oamenii pe care ii comanzi ma duce cu gândul la marii comandanţi din istorie. Eu însumi am declarat public, in conferință de presa ca as fi fost Onorat sa-mi servesc tara sub comanda ta!", transmite Christian Ciocan.

Ciocan: "Jandarmeria Română este Cerberul Securității României"

"Eu nu iau pietre in cap pe strada (doar va privesc din fotoliu - şi îmi dau ca părerea (ca nespecialist in violente de masa - la televizor. Voi trebuie sa faceți fata pietrelor, bolovanilor. Voi va puneți in pericol vieţile in fata unor agresori organizați și numeroşi!

Și atunci, nu-i normal ca in conștiințele noastre de cetățeni români, indiferent de profesiile pe care le avem, sa ne plecam in fata eforturilor voastre - ale Jandarmilor Români - depuse pentru Țară?! Unele 'cotarle' au început sa scheaune privind lupta dulăilor.

Eu spun așa: Jandarmeria Română este Cerberul Securității României", se arată în scrisoarea deschisă semnată de Christian Ciocan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel