Cine este vedeta de la PRO TV care a ieșit așa pe stradă. Val de reacții

Amalia Enache
Amalia Enache

O vedetă PRO TV a întors toate privirile, datorită ținutei sale extrem de inedită.

Amalia Enache a ieșit la plimbare pe străduțele din București, vedeta dorindu-și să marcheze acest moment printro ținută care a atras toate privirile.

Cunoscuta prezentatoare TV a postat ulterior o fotografie pe contul său de Instagram, iar reacțiile din partea fanilor nu au întârziat să apară, majoritatea declarându-se de-a dreptul surprinși de curajul ei.

Drama trăită de Amalia Enache


Amalia Enche a vorbit despre cea mai mare teamă a sa. După ce și-a pierdut mama bolnavă e cancer, prezentatoarea a fost urmărită de gândul că și ea ar putea avea aceeași soartă, iar fiica ei ar putea să crească fără cea care i-a dat viață.

"După şocul iniţial, cu cât citeam mai mult despre această boală, cu atât părea că ea s-a apropiat de mine cu viteza unei torpile care o lovise pe mama şi urma să ricoşeze în mine. Am citit despre mutaţii şi am întrebat încă de atunci medicul oncolog cum pot afla dacă am moştenit sau nu genele ei.

Pe atunci, în România nu se putea încă face analiza. 10 ani am trăit nu cu spaima, ci cu certitudinea că acesta îmi era destinul. Printre gândurile cele mai negre ale oricărei femei cu copii, mai ales ale uneia care şi-a pierdut mama, este acela că ar putea să păţească ceva şi să nu mai aibă grijă de pruncul ei. Că aş putea să-mi las copilul singur pe lume, a fost un gând ce m-a bântuit", a povestit prezentatoarea, potrivit Click.

Pentru a-și liniști gândurile, prezentatoarea tv a mers la o clinică, unde şi-a făcut testarea pentru mutaţiile BRCA1 şi BRCA2: "Analiza în sine este un fleac. Aşteptarea de 3 săptămâni e poate cu emoţii. La mine nu, v-am spus, aveam deja certitudinea că am mutaţia. Dar nu o am, vestea a venit de ziua mea şi a fost cel mai frumos cadou din lume", a mai spus Amalia Enache.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel