Cine este soția lui Volodimir Zelensky, femeia care i-a fost alături la bine și la greu. ”Prefer să fiu în culise" - GALERIE FOTO / VIDEO

Află în articol cine este soția lui Volodimir Zelensky, președintele Ucrainei.

Soția lui Volodimir Zelensky, președintele Ucrainei, este Olena Zelenska. Când Olena Kiyaschko (numele de dinainte de căsătorie n.r.) și-a cunoscut marea dragoste în anii 1990, era o tânără studentă la arhitectură. Bărbatul visurilor sale era un comediant pe cale să devină celebru. S-au îndrăgostit iremediabil, iar în 2003 au decis să se căsătorească. Zelensky a devenit popular, ea a lucrat ca scenarist și producător.

VEZI ȘI: Zelenski: "Nu mi-am văzut familia de trei zile"

Astăzi, cuplul este căsătorit de 19 ani, au doi copii, iar Olena Zelenska, în vârstă de 44 de ani, este Prima Doamnă a Ucrainei, și astfel una dintre cele mai puternice femei din lume.

Ea nu se vede însă ca un politician, ci mai degrabă ca un „mediator între oameni și oficialități, pentru ca cei din urmă să-i audă pe primii”, a spus ea în ediția ucraineană „Vogue” din 2019, scrie Bild.

„Prefer să fiu în culise. Soţul meu este mereu în prima linie, în timp ce eu mă simt mai confortabil în umbră. Nu-mi place să spun glume. Nu stă în caracterul meu.", a mai spus ea în același interviu.

Olena Zelenska: Suntem o țară pașnică, împotriva războiului

Olena Zelenska și-a susținut soțul de-a lungul anilor în tot ceea ce a făcut. Relația dintre cei doi a fost adesea lăudată de presă sau de internauți, pe rețelele de socializare. Volodimir și Olena au fost adesea surprinși împreună, manifestându-și dragostea. Deși Zelensky este acum președinte al Ucrainei și implicit are o postură mai serioasă, nu a ezitat niciodată să facă gesturi de tandrețe față de soția sa în public și să o susțină.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Володимир Зеленський (@zelenskiy_official)

Recent, Olena Zelenska a scris pe contul său de Instagram despre războiul din Ucraina. Deși a avut ocazia, soția lui Volodimir Zelenski nu a fugit din țară, ci a preferat să rămână alături de soțul ei, pentru a lupta, dând dovadă de mult curaj și iubire față de semenii ei.

„Așa arată Ucraina acum. Iată un videoclip pe care să îl vadă toată lumea – suntem în război. Din cauza atacului lui Putin, ucrainenii trebuie să-și ducă copiii în pivnițe în fiecare noapte.

Ucraina este o ţară paşnică. Suntem împotriva războiului şi nu am atacat mai întâi. Dar nu ne vom da bătuţi. Lumea întreagă, uite: hai să luptăm pentru pace şi în ţările tale. Nu voi intra în panică şi nici nu voi izbucni în plâns. Voi fi calmă şi încrezătoare.

Copiii mei se uita la mine si voi sta lângă ei şi lângă soţul meu. Dar şi lângă tine. Te iubesc, Ucraina. Dragii mei ucraineni! Vă urmăresc pe toţi. La televizor, pe stradă, pe internet. Vă văd postările şi filmuleţele. Şi ştiţi ce? Sunteţi incredibili! Eu sunt mândră că locuiesc cu voi în aceeaşi ţară!”, a scris ea, pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Într-o altă postare, ea a le-a mulțumit tuturor femeilor care își susțin țara zi de zi, promițând că primăvara este aproape și poate aduce pacea pentru țara ei. Olena Zelenska a postat chiar și o poză în care ea apare îmbrăcată în echipament militar.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel