Zelenski: "Nu mi-am văzut familia de trei zile"

Volodimir Zelenski şi familia / Foto: Facebook
Volodimir Zelenski şi familia / Foto: Facebook

Liderul ucrainean Volodimir Zelenski nu şi-a mai văzut familia de câteva zile.

În timp ce Vladimir Putin dă comenzi militare care se soldează cu mii de victime, președintele ucrainean Volodimir Zelenski se află alături de soldații săi, luptând pentru integritatea Ucrainei. Cu fiecare zi care trece, riscul ca Zelenski să fie ucis în tipul bombardamentelor crește. Însă în ciuda pericolelor uriașe la care se expune, președintele ucrainean nu este dispus să renunțe și rămâne alături de militarii săi, chiar dacă este conștient că nu și-ar mai putea vedea familia niciodată.

Jurnaliștii de la Sky News au realizat un scurt interviu cu Volodimir Zelenski. Într-buncăr, printre saci de nisip folosiți pentru baricadă și înconjurat de oamenii săi de bază, Zelenski s-a gândit, preț de câteva clipe, și la familia care îl așteaptă acasă. Vizibil emoționat, liderul ucrainean a mărturisit reporterului că nu și-a mai văzut familia de mai bine de trei zile. Întrebat de reporteri când a fost ultima oară când şi-a văzut copiii, Zelenski a răspuns: "Înainte să înceapă războiul. Rectfic. Nu înaintea de război, ci acum trei zile. Adică la mijlocul acestui război."  Până acum, ucrainenii au rezistat eroic, arătând o capacitate de organizare și ripostă care i-a năucit pe ruși. Deși s-ar fi așteptat ca în maxim 48-72 de ore Kievul să fie cucerit, Vladimir Putin a realizat cât de slabă este armata sa la capitolul tactică militară. Cu toate că armata rusă este net superioară celei ucrainene, atât din punct de vedere al tehnicii de război cât și al efectivelor, nu a reușit până acum să ocupe niciun oraș important din Ucraina.

Volodimir Zelenski  este căsătorit cu Olena Zelenska, femeia care i-a dăruti doi copii. Cei doi au fost colegi de clasă în școala generală, dar aveau să se îndrăgostească unul de celălalt mult mai târziu, când ambii erau studenți. Actualul președinte ucrainean este la bază actor, iar soția sa este de meserie arhitect și scenarist. Volodimir și Olena s-au căsătorit în anul 2003, au împreună o fată, Aleksandra Zelenskaya și un băiat, Kiril Zelenskiy.

Interviul SkyNews poate fi urmărit AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel