Cine este soția lui Nelu Vlad și cum au ajuns să fie împreună: "Nu a fost nicio dragoste"

Sursa foto: Facebook Ion Vlad
Sursa foto: Facebook Ion Vlad

Nelu Vlad, solistul trupei Azur, a vorbit despre soția sa, Maria, și a făcut declarații surprinzătoare.

"Dragostea dintâi nu se uită! Adolescent fiind, am avut o idilă, aveam 18 ani, eram îndrăgostit lulea de o față foarte frumoasă, cu care n-am putut să continui. Pentru mine, chestia asta cu dragostea s-a terminat atunci. Atunci am avut fiorul ăla pe care îl întâlnești o singură dată în viață. A urmat un alt gen de dragoste, cea de cuplu”, a povestit Nelu Vlad la Etno, conform Star popular.

"Nu a fost nicio dragoste"

"La noi, surprinzător, eu zic că nu a fost nicio dragoste. La mine totul a fost ceva care trebuia să se întâmple, adică să mă căsătoresc, iar femeia cu care fac asta să mă ajute să păstrez o căsnicie timp îndelungat. Eram la liceu, la seral, și m-am orientat pur și simplu asupra mai multor fete. M-am hotărât să fac treaba asta pentru că mă bătea mama la cap în fiecare zi: „Ai 23 de ani, alții sunt însurați deja, tu n-ai de gând să te însori?!”, mărturisea Nelu Vlad în emisiunea Folclorul sub lupă

"Am zărit-o pe Maria, am analizat-o cum se mișcă, cum gesticuează, apoi m-am uitat și la celelalte. Și așa mi-am dat seama că este cea mai sinceră, vorbește foarte lejer, este cea mai normală, nu ascunde nimic, este un chip sincer. Și am rugat o colegă să-i spună că vreau să vorbesc cu ea. Ne-am întâlnit imediat și i-am spus: "Stii de ce am vrut eu să ne întâlnim? Că vreau să mă căsătoresc cu tine”. Ea mi-a răspuns că nici nu ne cunoaștem, nu poate așa de-o dată. S-a dus acasă, le-a spus părinților care au spus că nu se poate, mai întâi să ne cunoaștem și noi”, a mai spus artistul.

"Am mers la sigur"

"Am avut garanția flerului meu. Părerea mea e că cine se aseamănă se adună și am mers la sigur. Când am început relația cu soția mea, am început și cu iubirea aferentă. Și până în ziua de astăzi a fost cel mai bun și cel mai sincer prieten al meu. Nu m-a trădat niciodată. Toți mă întreabă: "Ai iubit-o?". Se poate întâmplă să iei fată din dragoste și s-o iubești, e posibil și asta, la mine nu s-a întâmplat. Dar, iubirea noastră, așa cum a fost ea, a rezistat”, a mai spus liderul trupei Azur, la Etno TV. 

Cine este soția lui Nelu Vlad, liderul trupei Azur, și cum a început relația lor: „Nu a fost dragoste”.
Citeşte întreaga ştire: Cine
este soția lui Nelu Vlad, liderul trupei Azur, și cum a început relația
lor: „Nu a fost dragoste". Artistul trăia cu amintirea unei alte iubiri

Cine este soția lui Nelu Vlad, liderul trupei Azur, și cum a început relația lor: „Nu a fost dragoste”.
Citeşte întreaga ştire: Cine
este soția lui Nelu Vlad, liderul trupei Azur, și cum a început relația
lor: „Nu a fost dragoste". Artistul trăia cu amintirea unei alte iubiri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel