Cine e Jill Biden, prima doamnă a SUA. Poveste ULUITOARE. De ce l-a REFUZAT pe Joe Biden

SUA, în cea mai gravă criză din anii 1930 până în prezent. Biden va prezenta un plan de relansare de 1.900 de miliarde de dolari / Foto Agerpres
SUA, în cea mai gravă criză din anii 1930 până în prezent. Biden va prezenta un plan de relansare de 1.900 de miliarde de dolari / Foto Agerpres

Cine e Jill Biden, viitoare primă doamnă a Statelor Unite ale Americii. Secretul poveștii de iubire cu Joe Biden, după mai multe refuzuri. 

Joe Biden a câștigat alegerile prezidențiale și a devenit cel de-al 46-lea președinte american. Imediat după anunțul victoriei, aceasta a publicat imediat pe Twitter o fotografie cu ea și Joe Biden, alături de un mesaj emoționant pentru toți americanii care i-au acordat votul lor.

„Va fi un preşedinte pentru toate familiile noastre”, a scris Jill Biden, pe Twitter. În imaginea postată, cei doi țin bucuroși o pancartă făcută pe vremea în care  Biden a fost ales vicepreședinte, în timpul celui de-al doilea mandat al lui Obama. 

Cine este Jill Biden, soția lui Joe Biden

Jill Tracy Jacobs Biden s-a născut pe 3 iunie 1951 la Hammonton, New Jersey, şi a copilărit într-o suburbie din Pennsylvania. Provine dintr-o familie cu 5 fete, iar ea este cea mai mare dintre ele Este prima născută şi mai are 4 surori. Tatăl său a fost funcţionar la o bancă, iar mama, cu origini englezeşti şi scoţiene, casnică.

Jill Biden, este profesoară de limba engleză și este cea de-a doua soție a lui Joe Biden.

Cei doi s-au căsătorit în anul 1977, la o biserică catolică din New York, dar totul după multe încercări ale noului președinte al SUA. 

Aceasta l-a refuzat de mai multe ori pe Joe Biden, pentru că se temea că, din cauza atenţiei publice, cariera pe care ea și-a dorit-o din adolescenţă ar avea de suferit. În plus, mai era și responsabilitatea creşterii celor doi copii mici ai senatorului.

În plus, ea trecuse printr-un proces lung de divorț cu primul soț.

Jill și Joe Biden au împreună o fiică, născută în 1981, care lucrează ca asistent social.

Drama lui Joe Biden

Noul președintele al Americii a trecut printr-o adevărată dramă, atunci când prima lui soție și-a pierdut viața într-un cumplit accident de mașină.

Aceasta nu a fost, însă, singura tragedie prin care a trecut Biden, pentru că în anul 2015, fiul său, Beau, a murit de cancer pe creier și acesta a fost nevoit să-și reia activitățile de la Casa Albă într-un timp foarte scurt.

„A învățat să vindece o familie și, în același mod, vindecăm o țară: cu dragoste, înțelegere, mici gesturi de bunătate, curaj și o speranță de neclintit”, a declarat Jill Biden, făcând referire şi la criza care afectează în prezent Statele Unite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel