Cine e Adrian Câciu, propus de PSD la Finanțe în Guvernul Ciucă

Câciu
Câciu

Adrian Câciu a fost propus de PSD la Finanțe în Guvernul Ciucă.

Adrian Câciu este licențiat ASE la Relații și afaceri internaționale 1992 – 1997. De asemenea, are un master în Managementul proiectelor de dezvoltare rurală și regională

Adrian Câciu este un economist cu o vastă experienţă în zona analizei şi consultanţei economice, absolvent al Academiei de Studii Economice, Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale, cu un master în Managementul proiectelor de dezvoltare rurală şi regional. S-a specializat în elaborarea şi promovarea unor politici de dezvoltare economică naţională şi europeană cu impact pozitiv asupra mediului antreprenorial din România, precum şi în analize economice raportate la situaţiile cu care economia României se confruntă. 

Adrian Câciu a fost consilier al secretarului de stat Daniel Botănoiu la Ministerul Agriculturii, pe vremea lui Petre Daea.

Scurtă descriere făcută de Adrian Câciu în urmă cu câțiva ani: „Născut în ’74, iată, deja în secolul trecut (mamă, ce mare am crescut!!!), am trecut prin toate, ca să fiu ceea ce sunt. Nu, nu sunt cineva special, sunt un om cât se poate de normal, care profită la maxim de ceea ce viaţa îi dăruieşte şi care se călăuzeşte după principiul  „dacă iubeşti viaţa, atunci şi viaţa te va iubi pe tine”. Sunt economist de profesie, îmi place să gândesc, îmi place să cunosc lucrurile şi să le fac atunci când ştiu cu ce se mânâncă, îmi place să citesc, îmi plac oamenii şi în general, lumea, cânt, dansez, trăiesc”.

 

 

Candidaţii pentru portofoliile de miniştri

 

Social-democraţii şi-au desemnat luni seara candidaţii pentru portofoliile de miniştri pe care le vor ocupa în viitorul guvern, alături de PNL şi UDMR.

Consiliul Politic Naţional al PSD s-a reunit, în cursul după-amiezii, într-o nouă şedinţă pentru a discuta şi propunerile pe funcţii în cadrul Guvernului PSD - PNL - UDMR.

Acestea sunt:

* Ministerul Finanţelor - Adrian Câciu

* Ministerul Apărării Naţionale - Vasile Dîncu

* Ministerul Economiei - Marius Humelnicu

* Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii - Sorin Grindeanu

* Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale - Adrian Chesnoiu

* Ministerul Sănătăţii - Alexandru Rafila

* Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale - Marius Budăi

* Ministerul Culturii - Lucian Romaşcanu

* Ministerul Tineretului, Familei şi Egalităţii de şanse - Gabriela Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel