Chris Brown - testat pozitiv cu marijuana

Chris Brown
Chris Brown

Cântărețul american Chris Brown a fost testat pozitiv cu marijuana, aflându-se in regim de eliberare condiționată, în urmă agresării fostei sale iubite, Rihanna, în 2009. Un judecător din Los Angeles a fixat o audiere pentru luna noiembrie, unde se va decide dacă rapperul a încălcat astfel regimul de eliberarecondiționată.

Conform unui raport prezentat la tribunal, Chris Brown a fost testat pozitiv cu THC în luna iulie, în Virginia, unde prestează ore de muncă în folosul comunității, a declarat judecătoarea Patricia Schnegg, de la Curtea Superioară din Los Angeles.

După ce a fost testat pozitiv, Chris Brown a prezentat autorităților un card de identitate emis de un stat american, care permite consumarea de cannabis în scopuri terapeutice.

Testele antidrog negative nu reprezintă o condiție înscrisă în regimul de eliberare condiționată sub care a fost plasat cântărețul. Audierea va avea loc în scopul de a decide dacă rapperul a încălcat termenii regimului, dar și prin alte specificații, cum ar fi restricția de călătorie și munca în folosul comunității.

Judecătoarea i-a reamintit lui Chris Brown că este un model pentru comunitate: "Nu ești o persoană obișnuită, care poate să stea în sufrageria ei și să facă orice vrea să facă. Mai mult de atât, mulți oameni, mai ales, copiii, te privesc cu admirație. Ceea ce spui și ceea ce faci are un impact mare asupra multor persoane."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel