Chirieac: Lumea nu va avea răbdare. Va căuta vinovaţi şi vinovaţii sunt întotdeauna la putere

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre modul de acțiune al lui Klaus Iohannis și "ce îl mână pe acesta în luptă".

"De multe ori, după alegerea sa în al doilea mandat de preşedinte, eu nu am putut integra atitudinea politică a domnului preşedinte Iohannis. Fiind acolo pentru cinci ani şi fiind foarte bine ancorat din punct de vedere internaţional, atât în Uniunea Europeană, cât şi în SUA, îl iau aşa cum este. Nu ştiu de ce, în acest al doilea mandat, preşedintele nu doreşte să fie al tututor românilor şi rămâne al unui partid politic. Mai ales că este un om cu metafizică, este un om inteligent, cu viziune. Poate ar trebui să rămână în cartea de istorie cu realizări.

"Campanie electorală pentru PNL"

În primul mandat, nu a avut realizări. Ne-a spus domnia sa. Cea mai mare realizare a fost că a dat jos Guvernul PSD, care era ales liber, corect, perfect democratic. Dacă cea mai mare realizare a ta este să dai jos Guvernul unui partid politic perfect legal din ţara ta, eu ştiu dacă poate fi trecută la realizări, în cartea de istorie... Acum, în al doilea mandat, mă gândeam că urmează, cum a spus, România normală. Asta nu mai are cum să se întâmple, dar măcar România modernă. Nu ştiu de ce preşedintele continuă să facă o campanie electorală pentru PNL, în acest moment", a spus analistul politic Bogdan Chirieac, în emisiunea "Subiectiv", de la Antena 3.

"Lumea va căuta vinovați"

"Tot timpul Klaus Iohannis pomeneşte de adversarii politici. Tot timpul, de vină pentru orice este PSD. Faptul că România a fost total nepregătită pentru această pandemie de vină este PSD. Când România a avut realizări graţie specialiştilor, oamenii care au ştiut ce au de făcut, când România a avut rezultate pozitive, ele au fost luate în calcul, după care a fost înjurat PSD-ul. La un moment dat, lumea se va uita din nou cu atenţie la PSD şi va spune: "Stai, domnule! Poate ăştia nu au greşit cu totul". Acum, pe fondul crizei economice, lumea nu va avea răbdare. Va căuta vinovaţi şi vinovaţii sunt întotdeauna la putere", a mai spus Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel