Chester Bennington. Povestea solistului trupei Linkin Park

Solistul trupei Linkin Park, Chester Bennington, în vârstă de 41 de ani, a fost găsit mort, intr-o vilă din Palos Verdes, Los Angeles.

Bennington a fost muzician, cantautor şi actor american, cunoscut mai ales ca vocalist principal al formaţiilor rock Linkin Park şi Dead by Sunrise.

Chester era originar din Phoenix, Arizona şi locuia în Los Angeles. Muzicianul a fost influenţat de stilul celor de la Loverboy, Foreigner şi Rush, visând sa fie al cincilea membru Depeche Mode.

Bennington s-a luptat cu dependenţa de droguri în adolescenţă.

Înainte de a se alătura trupei Linkin Park, Chester a fost vocalist în Grey Daze şi a părăsit trupa în 1998. Când era pe punctul de a renunţa la o carieră muzicală, Chester Bennington a ascultat o casetă cu Linkin Park şi s-a arătat interesat să colaboreze cu ei. S-a alăturat trupei Linkin Park în 1999.

După ce a avut un succes total cu Linkin Park, în 2000, sănătatea lui era fragilă şi a înregistrat „Meteora” fiind bolnav.

Artistul a trecut și printr-un mariaj nereușit, la scurt timp după despărțire acesta refăcându-și viața alături de Talinda Bentley.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel