CFR a redeschis joi dimineaţa circulaţia feroviară între staţiile CF Dorneşti şi Putna

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a redeschis circulaţia feroviară între staţiile Dorneşti şi Putna, joi, 22 august 2019, începând cu ora 02:45, potrivit unui comunicat al companiei.

Echipele feroviare au finalizat operaţiunile de intervenţie între staţiile Dorneşti şi Putna prin ridicarea locomotivei şi a vagoanelor deraiate şi refacerea liniei de cale ferată, prin înlocuirea traverselor.

Primul tren înscris în circulaţie care a tranzitat zona a fost R 5622, pe relaţia Putna - Suceava, cu plecare din staţia Putna la ora 05:54.

Conform CFR, din data de 19 august, până la redeschiderea circulaţiei, în jur de 100 de lucrători feroviari din cadrul diviziilor linii, electrificare şi intervenţii ai Sucursalei Regionale CF Iaşi au lucrat în ture, 24 de ore din 24, pentru restabilirea traficului pe acest interval, iar pentru asigurarea continuităţii transportului feroviar, CFR SA a pus la dispoziţia călătorilor mijloace auto pentru transbordare între staţiile Dorneşti şi Putna.

Compania menţionează că s-a intervenit cu 3 macarale, 3 utilaje multifuncţionale cu deplasare mixtă rutier/feroviar; utilaje de tip buldo-excavator, utilaje de mică mecanizare şi grup electrogen.

Circulaţia feroviară pe secţia Dorneşti - Putna a fost închisă din data de 19 august 2019, din cauza deraierii locomotivei şi a patru vagoane din compunerea unui tren aparţinând operatorului SNTFM CFR Marfă, iar incidentul este anchetat de o comisie constituită din personal feroviar de specialitate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel