Cezar Preda: Ponta, un regizor de film însoțit de doi sufleuri nereușiți

cezar_preda
cezar_preda

Premierul Victor Ponta este un regizor de film, care apare însoțit de ”doi sufleuri nereușiți” de decor, gen Stan și Bran,  iar prin conferința de presă susținută astăzi, prim-ministrul nu a făcut altceva decât să aducă în fața românilor un circ, a acuzat prim-vicepreședintele PDL Cezar Preda.

”Am văzut astăzi la prânz o ieșire a primului-ministru plagiator dl. Ponta, al cărui AMR îl vedeți aici, de 75 de zile în fruntea guvernului, este in fiecare zi alături de noi prezent, ca un regizor însoțit de doi regizori nereușiți , ca să ne spună ce:  filmul fabricii Oltchim, filmul uzinelor Oltchim, filmul companiei Oltchim”, a declarat, marți, Cezar Preda într-o conferință de presă.

"În dispreţul celor 3.000 de oameni care au probleme la Oltchim, domnul Ponta începe să strige hoţii", a afirmat Cezar Preda.

”Hoțiile d-lui ministru plagiator trebuiesc demonstrate. Și noi vrem să fie demonstrate toate hoțiile din orice companie a statului român, dar ele, trebuie demonstrate, în schimb incompetența dumneavoastră nu mai trebuie demonstrată, ea se vede cu ochiul liber”, a adăugat democra-liberalul, în opinia căruia singura frază corectă din întreaga conferință de presă a premierului este aceea în care se preciza că ”privatizare Oltchim este în responsabilitatea Guvernului României.  Restul sunt floricele de regizor”, a catalogat Cezar Preda.

”Acuzațiile asupra unui fost ministru nu rezolvă problema celor 3.000 de oameni. Modificarea caietului de sarcini făcută de primul-ministru și de echipa sa nu rezolvă problema privatizării Oltchim Nu a făcut altceva decât să aducă în fața românilor un circ. Dl Ponta consideră încă un succes circul dat românilor și un succes pentru USL. Noi spunem că nu și că Victor Ponta trebuie să se aplece alături de echipa sa ”competentă” să rezolve problemele acestei țări”, a mai arătat prim-vicepreședintele PDL

Premierul Victor Ponta habar nu are ce vorbește când declară că din banii rezultați de la privatizare va face fondul de salvgardare pentru Olchim, iar lipsa investitorilor strategici și serioși este justificată pentru cunoscători, deoarece niciun investitor nu vine pe o asemenea procedură de privatizare, a mai acuzat PDL-istul, care-i transmite premierului Ponta să nu mai acuze guvernele anterioare că au făcut o procedură de privatizare, deoarece este în responsabilitatea sa.

"Noi am crezut că un prim-ministru, chiar dacă este un mincinos notoriu şi un plagiator notoriu, poate fi bărbat și să îşi asume ceva, văd că nu îşi asumă nimic, iar PDL constată că modul de a guverna al primului-ministru se bazează pe tot ceea ce a însemnat greşeală în guvernele anterioare", a mai spus prim-vicepreşedintele PDL.

”Când preiei țara, o iei cu bune și cu rele, te angajaezi în fața cetățenilor să faci treabă, nu să vii să faci circ la televizor cu niște sufleuri nereușiti, gen Stan și Bran, veniți acolo numai să fie de decor, iar dumneavoastră aveți cea mai mare responsabilitate”, a conchis Cezar Preda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel