Cele mai hot cupluri ale anului 2012

reg_1024.KatyPerry.JohnMayer.jc.121212
reg_1024.KatyPerry.JohnMayer.jc.121212

Sunt unele dintre cele mai cunoscute figuri de la Hollywood, însă, dincolo de celebritate, sunt oameni obisnuiți care încearcă să-și găsească jumătatea, la fel ca oricine. Iată cine și-a găsit dragostea în 2012 și care sunt cele mai hot cupluri ale anului.

Michelle Williams și Jason Segel

Actrița de 32 de ani și-a refăcut anul acesta viața după tragedia prin care a trecut în urmă cu patru ani, atunci când fostul său iubit și tatăl fetiței sale, actorul Heath Ledger a încetat din viață la doar 28 de ani. De la începutul acestui an Michelle formează un cuplu alături de actorul Jason Segel.

Mila Kunis și Ashton Kutcher

Actrița formează un cuplu cu Ashton Kutcher de anul acesta, aceasta fiind prima relație serioasă a lui Ashton Kutcher după despărțirea de Demi Moore din noiembrie 2011.

Katy Perry și John Mayer

La scurt timp după divorțul de Russell Brand, Katy Perry și-a găsit din nou fericirea în brațele muzicianului John Mayer în vârstă de 35 ani.

Heidi Klum și Martin Kristen

După divorțul de Seal, supermodelul a început o relație cu bodyguardul său, Martin Kristen. Cu toate că relația lor este în continuare una controversată, cei doi par să formeze un cuplu solid.

Kim Kardashian și Kanye West

Kim Kardashian formează un cuplu cu rapperul Kanye West din luna august, anul acesta și, cu toate că relația lor este destul de proaspătă, toată lumea vorbește deja despre o viitoare căsătorie în 2013. Vom vedea...

 Taylor Swift și Harry Styles

Cântăreața formează un cuplu cu Harry Styles, unul dintre membrii trupei One Direction, de aproximativ două luni. Totuși, ținând cont de trecutul ei amoros destul de tumultuos, exista posibilitatea ca Taylor să-și găsească un alt iubit cât de curând.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel