Ce spune Udrea despre etichetările că ar fi "omul președintelui"

Deputata democrat-liberală Elena Udrea, aflată în concediu la mare, într-un interviu acordat postului Acasă TV, a comentat în legătură cu faptul că este etichetată drept protejata președintelui Traian Băsescu.

Întrebată cum comentează faptul că este considerată „omul președintelui”, Udrea a răspuns: „La un moment dat chiar îmi spuneam atunci când etichetele acestea tocmai erau create şi m-am gândit ce ar fi să le fac o surpriză. Dar îmi place cum sunt. Sunt blondă de 20 de ani şi nu are rost să îmi schimb acum culoarea părului doar pentru asta. Dacă vreodată voi considera că îmi trebuie o astfel de schimbare de imagine... dar nu cred... îmi place blondă”.

Întrebată dacă a fost deranjată de etichetele puse de presă de-a lungul timpului "Eu cred că am trecut relativ ușor peste tot ceea ce s-a întâmplat de când am intrat în politică și am devenit o persoană publică, pentru că am avut o foarte mare încredere în mine. Ştiu exact de ce am intrat în politică, ştiu exact ce pot să fac, ce vreau să fac. Faptul că unii mă judecă cu bună sau cu rea intenţie m-a afectat prea puţin”, a declarat fostul ministru al Dezvoltării în cadrul emisiunii „Poveștiri adevărate” de la postul Acasă Tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel