Ce se întâmplă dacă pui 50 de bani în congelator. Trucul genial pe care trebuie să-l știm cu toții

Foto: Pexels
Foto: Pexels

De ce să pui o monedă de 50 de bani în congelator. Trucul simplu și util pentru zilele în care pleci în vacanță.

Sunt persoane care pun deja o monedă de 50 de bani în frigider sau în casă, dar sunt puțini cei care știu ce semnifică asta. 

Moneda de 50 de bani în colțul camerei poate să aducă schimbări importante în viața ta, potrivit celor ce au încercat și chiar cred în asta.

Acesta este considerat un truc de Feng Shui și trebuie să ții cont de asta dacă vrei să-ți meargă bine și să ai noroc. 

Feng Shui este arta prin care poți aranja spațiul de acasă sau de la locul de muncă, pentru a îmbunătăți diverse aspecte ale vieții tale. Câteva trucuri simple pot aduce o stare de bine în casa ta, iar toate lucrurile vor merge mai bine, atât în casă, cât și familie.

Unde să pui monede pentru a avea noroc

Așadar, mai simplu, după ce ai intrat în cameră pe ușă, observă care este cel mai îndepărtat colț din stânga, iar acolo trebuie să îți construiești colțul banilor.

Principalul element Feng Shui, specific banilor, este lemnul. Cu toate acestea, o tânără adeptă a numerologiei a încercat o nouă metodă, care a funcționat foarte bine pentru ea. În acel colț al banilor, a pus o monedă care să conțină cifra 5. Aceasta poate fi metalică sau un ban din hârtie, chiar nu contează.

În numerologie, cifra cinci reprezintă strălucire, succes și bani. Se pare că asocierea elementelor de tip Feng Shui cu cele numerologice funcționează foarte bine. Mulți poate nu ar crede așa ceva, însă tânăra care a încercat acest truc a spus că a funcționat foarte bine pentru ea, potrivit romaniatv.net

Feng Shui în bucătărie

În bucătărie se află sursa de hrănire a familiei, fiind astfel una din cele mai importante încăperi în tradiția chinezească.

Aragazul și masa de gătit trebuie așezate mereu astfel încât bucătarul să fie mereu cu fața spre ușă și să poată vedea cine intră.

Este sugerat să atârni clopoței de vânt sau un cristal transparent între aragaz și ușa bucătăriei.

Feng Shui în baie

Nu trebuie ca atunci când deschizi ușa camerei de baie să vezi chiuveta. Lavoarul trebuie să fie amplasat într-un grup sanitar de serviciu sau ascuns în spatele unei perdele.

Feng Shui în dormitor


Dacă vrei să ai un somn liniștit, alege ca dormitor camera cea mai îndepărtată de intrarea în casă. Pe diagonala camerei trebuie să ai ușa, pentru a vedea mereu cine intră.

Feng Shui în sufragerie


Masa rotundă sau octogonală aduce armonia, spre deosebire de alte forme. Mesele dreptunghiulare creează dezordine și lucruri neechilibrate în tradiția chineză.

Trucuri pentru atragerea norocului în casă

1. Repară orice scurgere

În Feng shui apa simbolizează banii și emoțiile. Dacă nu vrei că bani să ți se scurgă printre degete, nu lăsa ca apa să-ţi picure în casă, fie că vorbim despre baterii stricate la chiuvetă sau despre un acoperiş prin care pătrunde apa.

2. Pune capacul la WC după ce-l utilizezi

Când tragi apa la wc, se pierde energie. Dacă pui capacul la wc, protejezi chiu-ul (energia) să nu plece din casă. O idee bună ar fi să legi panglici roșii pe țeava din spatele toaletei, gest menit să-ţi protejeze banii.

3. Păstrează curățenia la intrarea în casă

Cu cât este mai armonioasă și mai atrăgătoare este intrarea casei tale, cu atât oportunitățile vor fi atrase de casă. Ai grijă să ai soneria funcțională, să ai flori puse la intrare, numărul casei sau al apartamentului să fie vizibil, în faţa uşii să fie un preș curat și frumos colorat.

4. Păstrează curat aragazul

În Feng Shui, aragazul este simbolul abundenței. Trebuie păstrat curat atât cuptorul cât și arzătoarele. Folosește toate arzătoarele, ele fiind canale deschise oportunităților.

5. Educă-ţi mentalitatea legată de bani

Nu-i mai mototoli când îi bagi în buzunar şi fii pozitiv atunci când te gândești la finanțe. Dacă economisești, cheltuiești și dăruiești bani cu recunoștință, veniturile tale vor creşte considerabil, potrivit secretele.com

De ce să pui 50 de bani în congelator

Există o mulțime de trucuri utile pentru casă, pe care multe gospodine este bine să le cunoască.

Unul dintre ele spune că bine să pui o monedă în congelator, atunci când pleci în vacanță.

Acesta este foarte folositor și poate fi utilizat la fiecare plecare de acasă pentru o perioadă mai lungă de timp.

Cu toții ar trebui să luăm în considerare o posibilă pană de curent, care ar putea să ducă la degradarea mâncării, așa că trucul cu moneda ar putea să ne salveze.

Deci, pentru a te asigura că nu vei consuma hrană alterată, pune 50 de bani în frigider și congelator.

Ce trebuie să faci?

1. Folosește un pahar cu apă pe care să îl așezi în congelator și lasă conținutul său să înghețe.

2. După ce apa din interiorul său a înghețat, pune o monedă care să rămână suspendată peste apa înghețată, în centrul său.

3. Așază paharul înapoi în congelator și lasă acolo până când revii acasă.

În cazul unei pene de curent el îți va arăta dacă alimentele rămase în frigider sunt sau nu bune de consumat.

Dacă moneda este încă suspendată în pahar, gheața de dedesubt fiind complet neafectată, înseamnă că nu s-a întâmplat nimic ieșit din comun în timpul în care nu ai fost acasă.

Însă dacă moneda se află la baza paharului va trebui să arunci alimentele din frigider.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel