Ce scandaluri au măcinat cuplul Andreea Marin-Ștefan Bănică

Vedeta de televiziune Andreea Marin și artistul Ștefan Bănică au decis să divorțeze, după șapte ani de căsnicie. Deși au încercat întotdeauna să se ferească de scandaluri publice, vedetele au ocupat, nu o dată, prima pagină a ziarelor. După ce a apărut bănuiala că Ștefan Bănică ar avea un copil cu o fostă colegă de-a Andreei, de la "Surprize, surprize", "Zâna" a făcut declarații șocante ce aveau să prevestească divorțul. Andreea și Ștefan au o fețită de doar cinci ani. 

În luna mai a anului 2012, Andreea Marin vorbea detașată despre divorț, scrie RTV: "Privesc mult mai detaşată acest subiect în a doua mea viaţă ca familistă, am pornit la drum cu dragoste şi cu toată dăruirea, dar un divorţ nu ar fi ceva care să mă dărâme, chiar dacă nu mi-l doresc. Consider că atâta vreme cât avem sănătate, avem ce e mai preţios, în rest, le rezolvă timpul pe toate", a declarat ea.

Nu demult, presa de scandal a speculat că Ștefan Bănică Junior ar fi făcut un copil cu o fostă componentă a baletului emisiunii "Surprize, surprize", Adriana Nicolae. În iunie 2012, ea s-a aflat față în față cu soția actorului pe scena Galei Premiilor VIP, unde Andreea Marin Bănică a primit premiul pentru eleganță, iar Adriana Nicolae era prezentatoare. Atunci, reacția Andreei a fost una șocantă. Ea a întrebat: "Adriana, cu aceeaşi eleganţă care mă caracterizează, întrucât e o prostie care s-a tot vehiculat prin presă din punctul meu de vedere, o să te rog să spui o dată pentru totdeauna, da sau nu, răspunsul la întrebarea: Soţul meu e tatăl copilului tău? Da sau nu?". Adriana a refuzat să răspundă în repetate rânduri: "Cred că nu este cazul...", "Nu este cazul", "Nu vreau să dau curs acestui lucru", "Nu vreau să vorbesc despre asta!". Andreea Marin a întrebat-o de cinci ori "Da sau nu?". Adriana chiar a încercat să o umilească pe vedetă în timpul conversației, încercând să facă abstracție și să treacă mai departe "O să invit aici în scenă...", moment în care Andreea Marin i-a smuls microfonul. Concluzia "Zânei" a fost "Am înţeles. Asta spune totul despre eleganţă în atitudine. Vă mulţumesc!".

În noiembrie 2012, Andreea Marin a făcut o declaraţie ce avea să şocheze pe toată lumea şi să prevestească divorțul: "Sunt nefericită, aş putea spune. Întotdeauna. Pentru că întotdeauna am un vis care urmează a se împlini şi pe care nu am reusit să-l duc la îndeplinire. Aştept ca următorul vis să se împlinească şi nu mă simt bine până nu-l văd realizat. Îmi place starea asta de nefericir,e pentru că asta mă face să mişc motorul din mine. Asta mă face să trăiesc şi să am motivaţie să trăiesc. Am avut un vis care nu s-a împlinit. De pildă, am mai vrut un copil, dar nu s-a împlinit acest lucru", a declarat Andreea Marin Bănică, potrivit libertatea.ro.
Cârcotașii ar spune că și melodia "Ce e dragostea" recent lansată, împreună cu Marius Moga, de Ștefan Bănică ar fi prevestit exitența unor probleme în cuplu.
De asemenea, pe 19 noiembrie, Andreea Marin Bănică a mers singură la lansarea filmului ei. Vedeta este personajul principal în noul film "Ho Ho Ho 2: O loterie de familie".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel