Ce a pățit finul lui Băsescu. Ciutacu: Nu a priceput de vorbă bună

Finul lui Traian Băsescu, Gheorghe Falcă, a fost lăsat fără mâncare pentru petrecerea pe care avea de gând să o organizeze de 1 Mai undeva lângă Arad, informează România TV. Mașinile care transportau carne au fost oprite pe drum, iar produsele alimentare au fost confiscate.

Două microbuze care transportau zeci de kilograme de carne de porc și carne de mici, dar și zeci de kilograme de legume au fost oprite de polițiști. Șoferii nu au putut să dovedească proveniența produselor. Toate preparatele urmau să ajungă pe mesele arădenilor, la o petrecere organizată de PDL. Oamenii legii au confiscat marfa, iar conducătorii auto au fost amendați.

Provenienţa cărnii este verificată de Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Arad.

Victor Ciutacu a comentat acest subiect la România TV. "Domnul Falcă a găsit o firmă, dar nu și actele. Sunteți siguri că petrecerea era pentru PDL sau era pentru Mișcarea Populară? Cred că domnul Falcă nu a priceput de vorbă bună pentru cine trebuia să organizeze petrecerea de 1 Mai și care este partidul care trebuie să dea candidatura la președinție. Domnul Falcă, dacă organiza ceva pentru un partid mai verde, cu mere cu ceva, poate îi ieșea. Acum... a avut ghinion", a spus Victor Ciutacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel