Cătălin Rădulescu și Sabina Iosub, replici tari: Închid telefonul!

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a fost amendat deoarece nu a purtat mască de protecție. Marți după-amiază, a avut un schimb de replici cu Sabina Iosub la Antena 3.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, zis „Mitralieră”, după cum a spus Sabina Iosub, a avut o intervenție telefonică, marți, la Antena 3.

Iată o parte din dialog:

Cătălin Rădulescu: Am o rugăminte. Pentru că sunt medic și dumneavoastră respectați medicii, aș dori să nu mă mai intitulați Mitralieră.

Sabina Iosub: Păi nu v-am spus noi. V-au spus alții. Era doar un citat, așa sunteți poreclit. 

Cătălin Rădulescu: (...) Nu sunt Mitralieră, eu sunt medic, am făcut facultatea când a trebuit, mi-am făcut specialitatea. Am operat. (...) Nu mi-am pierdut cumpătul. Eram într-o benzinărie normală, unde am intrat fără mască, masca o aveam în buzunar. (...) Am intrat să plătesc benzina, a apărut un individ, acolo erau și alte persoane care erau fără mască, dar nu am comentat. A apărut un polițist care mi-a spus să-mi pun mască. I-am arătat masca ruptă din buzunar. Am plătit benzina, după care am ieșit afară la mașină. A venit și a spus că vrea să mă amendeze. Foarte bine, am spus. Dar de ce mă amendezi? Pentru că nu am purtat mască. I-am prezentat încă o dată acestui om inteligent că nu pot purta o mască care este ruptă. Nu a vrut să înțeleagă, problema lui. I-am dat legitimația să mă amendeze, copia după buletin. După s-a băgat în discuții cu mine că de ce nu respect legea. (...) Această lege nu am votat-o, nici eu, nici Victor Ponta, nici Teodorovici.

Sabina Iosub: Nu cred că acest lucru contează. E o lege în vigoare, nu contează dacă ați votat-o dumneavoastră sau nu. (...) Eu înțeleg așa: și dacă ați fi avut o mască pe care puteați să o folosiți, nu ați fi purtat-o?

Cătălin Rădulescu: Dumneavoastră înțelegeți ce vreți. Eu vă spun altceva.

Sabina Iosub: Sigur, și dumneavoastră răspundeți la ce vreți dumneavoastră. Dar eu știu că într-un spațiu închis nu aveți voie fără mască. Poate nu ar fi trebuit să intrați, sau să cereți o mască de la cineva, sau să fi intrat cu masca ținută cu mâna dacă se rupsese?

Cătălin Rădulescu: Asta este poziția dumneavoastră, nu?!

Sabina Iosub: Nu, aceasta este legislația din România, stimate domn. 

Cătălin Rădulescu: Stimată doamnă, dumneavoastră faceți ce vreți cu această legislație. (...) Un om care vrea să se protejeze e dreptul lui să poarte mască, dar e dreptul lui, nu îl obligi. Un om care are simptome este obligat să poarte mască.”

La un moment dat, Cătălin Rădulescu a spus: „Dacă vreți să vorbiți dumneavoastră, închid telefonul.”

„Dacă doriți să închideți telefonul. Dacă nu aveți argumente. Sunt foarte drăguță și amabilă, dar și corectă în același timp”, a spus, ulterior, Sabina Iosub. 

Dialogul a mai continuat câteva minute. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel