EXCLUSIV  Cât costă referendumul. Viski, replica momentului - video

referendum
referendum

Costul total al organizării referendumului se ridică la 163,712 milioane lei, aproximativ 35 milioane euro. 
Vlad Viski, directorul executiv al Asociației MozaiQ, în cadrul unui interviu acordat DCNews, a spus unde ar fi trebuit, de fapt, să fie investiți acești bani.

„Noi toți, ca cetățeni, înțelegem foarte bine care este chestiunea în discuție și vedem foarte clar faptul că se cheltuiesc 35 milioane euro, 164 milioane lei, dacă nu mă înșel, costurile acestui referendum, în loc să construim, de exemplu, două spitale de oncologie. Am putea să construim peste o sută de școli. Așadar, sunt bani irosiți, care ar trebui să meargă către rezolvarea altor probleme", a declarat Vlad Viski.

„E important să vorbim despre problemele sociale ale României, problemele reale, care, de fapt, creează acest context în care nu toți cetățenii au oportunități egale", a mai spus la DCNews, Vlad Viski.

Întrebarea la care vor răspunde alegătorii cu „da" sau „nu" este „Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?", referendumul urmând să aibă loc pe parcursul a două zile, în 6 şi 7 octombrie.

Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel