Mesaj de la Casa Albă: Maduro ar putea avea soarta lui Ceaușescu

Nicolas Maduro
Nicolas Maduro

Nicolas Maduro ar putea avea soarta lui Nicolae Ceaușescu, susține un consilier prezidențial american.

John Bolton, consilierul prezidenţial american pentru Siguranţă Naţională a spus că nu este exclusă posibilitatea ca Maduro să aibă soarta lui Ceaușescu, sau să sfârșească în penitenciarul Guantanamo, potrivit Antena 3.

Bolton a fost pus să comenteze situația lui Maduro. „Ceauşescu şi Mussolini au sfârşit rău. Idi Amin şi 'Baby Doc' Duvalier nu. Aceasta este alegerea pe care o are de făcut acum Maduro?", a spus jurnalistul.

John Bolton a răspuns: „Ei bine, eu am transmis prin Twitter, ştiţi, îi urez o pensionare îndelungată şi liniştită pe o plajă frumoasă departe de Venezuela. Cu cât va profita mai rapid de această ocazie, cu atât probabil va avea mai rapid o pensionare drăguţă, liniştită, pe o plajă frumoasă, în loc să fie pe o altă plajă, precum cea de la Guantanamo", unde se află un penitenciar militar american.

Ce a scris pe Twitter

„Îi urez lui Nicolas Maduro şi consilierilor săi o pensionare îndelungată şi liniştită, pe o plajă frumoasă departe de Venezuela. Ar trebui să profite de oferta preşedintelui (autoproclamat -n.red.) Juan Guaido şi să plece. Cu cât va fi mai rapid, cu atât va fi mai bine", a transmis John Bolton prin Twitter.

Citește și: Tudor-Tim Ionescu, acuzat de Vijulie că a agresat-o: Ar fi breaking news

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel