Carmen Tănase, mesaj în LACRIMI după moartea lui Florin Condurățeanu: Dacă nu era Florin, mama mea NU MAI ERA acum!

Foto: Facebook Carmen Tănase
Foto: Facebook Carmen Tănase

Carmen Tănase a vorbit, cu ochii în lacrimi, despre Florin Condurățeanu.

Florin Condurățeanu a fost unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați jurnaliști din România, iar vestea morții lui a șocat pe toată lumea, atât pe colegii lui de breaslă, pe public, dar și pe familie. 

Gazetarul a încetat din viață la vârsta de 71 de ani, din cauza unui stop cardio-respirator, chiar în brațele propriului său fiu.

Celebra actriță spune că jurnalistul ar fi trebuit să trăiască veşnic având în vedere că nu a greşit niciodată în faţa nimănui.

"Vreau să spun că pe 25 august mama împlineşte 90 de ani şi asta i se datorează lui Florin. Cu mai bine de 15 ani dacă nu era Florin, mama mea nu mai era acum. Eu îi datorez enorm, inestimabil.

El a fost unul dintre puţinii oameni dacă nu singurul care era perfect. Nu a greşit niciodată. Avea o vorbă bună pentru toată lumea. Te făcea să te simţi extraordinar, un patriot, un om bun.

E aşa nedrept ce s-a întâmplat încât… chiar Florin trebuia să trăiască veşnic", a spus Carmen Tănase, în exclusivitate pentru România TV.

Simona Gherghe, prima reacție după moartea lui Florin Condurățeanu

Simona Gherghe a publicat în mediul online, pe rețelele de socializare, un mesaj de regret la adresa regretatului jurnalist. 

Prezentatoarea TV a precizat că a fost un om foarte bun, căci până la moartea acestuia nimeni nu a spus nimic rău de el.

"Ați mai pomenit, vreodată, ca toată lumea să spună despre un om că a fost atât de bun? Cel mai bun? De aici, de pe facebook, unde se răspândesc și cele bune, și cele rele, am aflat aseară că s-a stins Florin Condurățeanu. Și vestea asta m-a întristat teribil. Căci da, omul asta a ajutat necondiționat. Pe oricine. Pe toți. Cine mai face așa ceva? Ați mai pomenit voi un om care fie mereu dispus să întindă o mâna?… A fost tot numai un suflet. Dumnezeu să-i dea tihna, pe măsură inimii sale…", a scris Simona Gherghe pe pagina de Facebook.

Soția lui Florin Condurățeanu, prima reacție după moartea jurnalistului

Soția lui Florin Condurățeanu a mărturisit că partenerul ei de viață a fost unul dintre cei mai frumoși oameni pe care i-a cunoscut vreodată, iar armonia care a existat în familia ei, rareori se mai găsește in alte cămine. Mai mult, ea a dezvăluit că a vorbit cu jurnalistul cu o oră înainte ca acesta să moară și a confirmat spusele Ecaterinei Andronescu.

Totodată, a afirmat că va urma o perioadă extrem de grea, perioadă în care dorul de vocea și prezența lui o va măcina.

"Ziua de ieri a fost îngrozitoare și ceea ce urmează va fi mult, mult mai greu. Sunt îngrozită și am pierdut un om atât de valoros, atât de bun, atât de generos. Eu veneam acasă mai târziu, seara, pentru că aveam mai multe de făcut și tot timpul îi auzeam vocea când deschideam ușa și-mi spunea: ”Ce faci? Mai poți?” și eu îi spuneam că pot.

Întreba și de Eva, nepoțica noastră de 13 ani pe care o iubea foarte mult. A fost un om excepțional, politicos, blând, generos, un om cum rar se întâlnește", a declarat soția lui Florin Condurățeanu, Gabriela Condurățeanu, pentru Antena Stars.

Soția lui vorbise cu el cu o oră înainte să moară

"Am vorbit cu el cu o oră înainte să moară. Nu se simțea bine de vreo două luni, dar nu s-a dus la medic. Avea o tensiune oscilantă, ca noi toți la vârsta asta, sau ca majoritatea, că fiecare dintre cei de peste 70 de ani au câte ceva. Am dat puțin vina pe condițiile meteo, când e frig, când e cald. Și i-am spus totuși să-și facă niște analize, poate schimbă ceva. Și mi-a spus: Nu, nu, sunt foarte bine! Tu stai liniștită!

Eu eram plecată la nepoțica noastră, ca de obicei și peste aproximativ o oră m-a sunat fiul meu și mi-a spus: Sunt disperat, l-am adus pe Țuțu acasă și în ușă, pur și simplu mi-a picat. Și dacă aștept salvarea îl pierd!

Medicii nu l-au mai găsit conștient și foarte repede a murit", a completat ea, într-o intervenție la Antena 3. 

Întrebat despre care au fost ultimele cuvinte ale jurnalistului, soția sa a spus: "Nu i le-am prins. Ultimele cuvinte la telefon astea au fost: Te rog, du-te și fă-ți niște analize.

Mi-a spus: Nu, nu, nu, nu-ți face griji! L-am chemat pe Răzvan, plec acasă și totul este în regulă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel