Carmen Dan: Bugetul MAI, cu 25% mai mare

Poliția
Poliția

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat marţi că în 2019 ministerul său va avea un buget cu 25% mai mare faţă de anul trecut, care va acoperi cheltuielile de personal, însă vor fi şi investiţii. 

"O foarte mare parte din buget este adevărat că acoperă cheltuielile de personal, însă vom continua politica de investiţii. În continuare, vom avea achiziţii de autospeciale, ne vom preocupa de reabilitarea unor sedii, cum ar fi instituţiile prefectului, dau un exemplu, ne vom preocupa de achiziţii de echipament", a spus Carmen Dan, la Antena 3. Ministrul a precizat că este un buget alcătuit pentru nevoile ministerului, pentru "a ne permite să ne îndeplinim misiunea". 

"Tot ceea ce s-a solicitat şi tot ceea ce s-a argumentat atunci când s-a discutat proiectul de buget a avut în vedere un singur obiectiv: acela care presupune prestarea unui serviciu public cât mai bun pentru cetăţean şi mă bucur că lucrul acesta a fost înţeles de colegii mei şi mă bucur că în fiecare an am reuşit să aduc un plus la buget care se concretizează până la urmă în eficienţa cu care prestăm acest serviciu public, în salarizarea de care se bucură personalul ministerului", a mai spus Carmen Dan. 

Vezi şi: Carmen Dan dă cărţile pe faţă: Sunt foarte multe mizerii

EXATLON eliminare. Luptă crâncenă între concurenți - LIVE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel