Carmen Dan, întrebare cheie pentru Augustin Lazăr

Carmen Dan
Carmen Dan

Ministrul de Interne a făcut o serie de noi precizări legate de protestul din 10 august şi de ancheta care a urmat acestuia. 

Carmen Dan, ministrul de Interne, a declarat, la România TV, că are o întrebare pe care vrea să i-o adreseze lui Augustin Lazăr, procurorul general al României. 

"Nu mai cred în coincidenţe. Spuneam, tot de curând, încercând să ofer cât de multe detalii ar fi necesar că nu a existat nicio solicitare a procurorului general pe care să nu o luăm în seamă. Şi am pus la dispoziţia Parchetului General absolut toate documentele solicitate, toate informaţiile pe care le deţineam, toate persoanele chemate la audieri într-o insistenţă, pentru că deja şefii jandarmeriei au fost la Parchet de câteva ori. [...] Cu permisiunea dumneavoastră, i-aş pune o întrebare directă: l-aş întreba, dacă are cumva nevoie de sprijinul MAI şi pentru celălalt dosar de la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1?

Noi îi punem la dispoziţie resursa umană ca să ne asigurăm că şi acea anchetă intră într-un ritm firesc şi că şi în acea zonă există un interes firesc şi că, în sfârşit, vom vedea şi acele persoane chemate la audieri, pentru că eu cred că asta aşteptăm cu toţii. Să ne edificăm, să ne clarificăm şi să aflăm ce s-a întâmplat pe 10 august, cine sunt vinovaţii pentru că cei care au provocat violenţele nu sunt jandarmii", a declarat Carmen Dan, ministrul de Interne. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel