Care sunt prioritățile Cabinetului Ponta, în viziunea lui Tăriceanu

tariceanu
tariceanu

Liderul deputaţilor PNL, Călin Popescu Tăriceanu a declarat, miercuri în Palatul Parlamentului, că priorităţile Guvernului Ponta sunt organizarea corectă a alegerilor, relansarea economiei şi crearea de locuri de muncă, apreciind că noua formulă guvernamentală este ”o formulă echilibrată între cele 2 componente ale USL”.

"Prioritatea fără îndoială este legată de organizarea corectă şi rapidă a alegerilor, desfăşurarea lor în bună ordine. De fapt o serie de obiective legate de aceste alegeri au fost deja anunţate. Oamenii doresc să îşi recapete cât mai repede puterea de cumpărare, dar acest lucru nu se poate face decât pe o bază economică sănătoasă, deci prioritatea din punctul meu de vedere în domeniul economic şi social este relansarea economiei, creşterea economiei şi crearea de locuri de muncă", a spus el.

În opinia liberalului, ”este obligatoriu să facem toate eforturile pentru a elimina corupţia politică care a măcinat în ultima vreme alegerile în România în aşa fel încât să asigurăm deplină legitimitate celor care vor reprezenta cetăţenii, atât în structurile de putere locale cât şi cele parlamentare ”.

Călin Popescu Tăriceanu are încredere în noul Executiv, afirmând că apreciază componența Guvernului ca fiind ”o formulă echilibrată” între cele două formațiuni importante ale USL. ”În primul rând mi se pare o formulă echilibrată între cele 2 componente ale USL, apoi pot să apreciz că sunt oameni cunoscându-i foarte bine cu certă valoare profesională, cu experienţă politică şi sunt convins şi îmi doresc foarte mult ca această echipă să reuşească în sensul aşteptărilor cetăţenilor, să performeze cât mai bine”, a mai spus liberalul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel