Călin Popescu Tăriceanu, avertisment. Ce spune despre Trăian Băsescu

Călin Popescu Tariceanu a transmis un mesaj prin care spune că actualele discuții pe Codul Fiscal nu au nimic de-a face cu economia.

"In noiembrie 2008, am propus un plan de masuri menit sa securizeze economia romaneasca si sa ajute ‪#‎Romania‬ sa navigheze peste criza economia mondiala fara costuri mari. Era un plan responsabil care propunea o agenda de masuri de relaxare fiscala, astfel incat Romania sa pastreze investitiile si sa asigure pastrarea locurilor de munca, dar si o agenda de masuri prudentiale pentru sectorul bancar. Sunt sigur ca, daca ar fi fost pus in aplicare inca de la inceputul lui 2009, in 2010 nu am mai fi avut taierile de salarii si pensii si nici locurile de munca pierdute.

Din pacate, orgoliile politice si psihoza conflictului permanent pentru a obtine voturi a facut ca 2009 sa fie un an pierdut. Fostul presedinte a facut totul pentru a arunca in aer scena politica romaneasca, pentru a se agata de putere si a compromis orice efort responsabil in planul guvernarii.

Nu cred ca majoritatea romanilor isi dorește o repetare a scenariului din perioada regimului Basescu, chiar daca la unele "butoane" se afla alți actori.

O spun ca sa fie cat se poate de clar: disputa de acum pe Codul Fiscal nu are nimic de a face cu argumentele economice, singurele care ar trebui sa primeze!

Prezint din nou planul pe care l-am propus romanilor in noiembrie 2008 si care a fost pus la sertar in 2009 – an in care s-au luat prea multe decizii politice in urma unor calcule electorale. Sper sa fie un avertisment: ce se poate intampla daca nu se gaseste un consens in jurul Codului Fiscal, doar pentru ca anumite calcule electorale dicteaza acest lucru!", a transmis Călin Popescu Tăriceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel