Călin Popescu Tăriceanu a ajuns trompeta lui Cocoş, Micky Şpagă şi Sile Cămătaru

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a reacţionat azi la atacul suburban al lui Călin Popescu Tăriceanu la adresa co-preşedintelui PNL Alina Gorghiu. 

În replică, Raeţchi a spus că şeful Senatului, cândva „un om lucid şi cu simţul ridicolului”, a ajuns trompeta lui Dorin Cocoş, Micky Şpagă şi Sile Cămătaru: 

„Observ că din păcate, Călin Popescu Tăriceanu, cândva un om lucid şi cu simţul ridicolui, a ajuns să formeze cu Cristiana Anghel un cuplu tip Alexandru Arşinel-Stela Popescu în materie de drepturile vesele ale omului pentru infractori. Şeful Senatului a ajuns trompeta lui Cocoş, Micky Şpagă şi Sile Cămătaru. Cineva ar trebui să îi spună lui Tăriceanu că apărarea libertăţii infractorilor nu e liberalism”. 

Raeţchi a punctat că Legea Fundamentală nu prevede că şeful Senatului este principalul avocat al infractorilor.

"Liberalismul nu a fost niciodată un anarhism pro-infractori, iar libertatea individuală începe concomitent cu respectarea legii. În condiţiile în care trăim într-o ţară devalizată cu dosare tip Microsoft, EADS, ANRP şi aşa mai departe, nu poţi să plângi pe umărul libertăţii unor infractori, mai ales în calitate de preşedinte al Senatului. I-aş sugera lui Tăriceanu ca în loc să se preteze la atacuri suburbane la adresa adversarilor politici să îmi spună unde scrie în Constituţia României că şeful Senatului trebuie să fie principalul avocat al infractorilor”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel