Céline Dion şi-a anulat toate angajamentele profesionale

Céline Dion a anunţat, prin intermediul unui comunicat publicat pe pagina ei de Facebook, că şi-a suspendat toate activităţile profesionale, anulând inclusiv turneul din Asia şi concertele din Las Vegas, informează AFP.

"După ce a reflectat foarte serios, Céline Dion a luat decizia de a amâna pe o perioadă nedeterminată toate activităţile ei profesionale, cu scopul de a se concentra 100% asupra stării de sănătate a soţului ei şi a familiei sale", se afirmă în acel comunicat, care reaminteşte faptul că soţul cântăreţei, René Angelil, în vârstă de 72 de ani, a fost operat de o tumoare canceroasă în decembrie 2013, potrivit Mediafax.

Cântăreaţa spune că doreşte să îşi concentreze "întreaga energie şi forţă pe vindecarea soţului" ei.

Citește și: Celine Dion a cântat în chineză, la Gala Anului Nou Chinezesc - Video

De altfel, artista spune că nu este nici ea "vindecată pe deplin" de un virus "care provoacă inflamarea muşchilor adiacenţi coardelor vocale şi care (o) împiedică să urce pe scenă de pe 29 iulie".

Din toate aceste motive, Céline Dion spune că şi-a anulat "până la noi ordine" toate spectacolele programate la Caesars Palace din Las Vegas şi turneul ei din Asia, care urma să aibă loc în această toamnă.

Celine Dion şi Rene Angelil, care este şi managerul cântăreţei, s-au căsătorit în 1994 şi au împreună trei copii: Rene-Charles, în vârstă de 13 ani, şi gemenii în vârstă de patru ani Eddy şi Nelson.

Citește și: Celine Dion şi-a pierdut vocea. Vezi de ce nu mai poate cânta artista 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel