Celine Dion a cântat în chineză, la Gala Anului Nou Chinezesc - Video

celine_dion_china
celine_dion_china

Celine Dion, invitată de onoare a spectacolului difuzat de televiziunea de la Beijing, cu ocazia Noului An Chinezesc, cel al Șarpelui de Apă, a interpretat în chineză melodia "Floare de iasomie".

Prestație impresionantă pentru Celine Dion, la Gala Anului Nou Chinezesc, organizată de televiziunea de stat CCTV. În duet cu Song Zuying, o soprană din China, Celine Dion a cântat o piesă tradiţională chinezească, intitulată "Floare de iasomie", "Molihua".

Este pentru prima dată când o vedetă internaţională cântă la Gala Anului Nou Chinezesc.

"Am avut oameni minunaţi alături de mine în studio, care m-au ajutat să înţeleg sensul cântecului. Dar dincolo de versuri şi de ceea ce cânţi, trebuie să simţi muzica. Trebuie să simţi pasiunea", a spus Celine Dion.

Grandioasa gală de Anul Nou organizată de CCTV, difuzată de posturile centrale şi majoritatea posturilor regionale din China, ca şi prin satelit în întreaga planetă, este urmărită de câteva sute de milioane de telespectatori din lumea întreagă.

Potrivit AFP, peste un miliard de asiatici au sărbătorit în noaptea de sâmbătă spre duminică intrarea în Anul Şarpelui, cu petarde, focuri de artificii, după deschiderea festivităţilor de către starul canadian Celine Dion, sâmbătă seara, la televiziunea chineză.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel