Brenciu, la aflarea veștii că va fi tată: Sunt cu adevărat în Țara Minunilor

brenciu
brenciu

Horia Brenciu se declară un bărbat împlinit, după ce iubita sa, Alice Dumitrescu, i-a dat vestea că în 2012 va deveni fericitul tată al unui bebeluș, chiar în anul în care artistul împlinește patru decenii de viață. ”Acum sunt cu adevărat în Țara Minunilor, cu Alice cu tot!", a declarat Brenciu.

Potrivit celor declarate chiar de către Brenciu, vestea că iubita sa, Alice Dumitrescu, este însărcinată a primit-o în timpul unui concert, iar minunea care îi va fi oferită în anul când împlinește 40 de ani îl face să se simtă cu adevărat împlinit.

"Stimați meseni. Acum, în anul de grație 2012, tind să duc la îndeplinire tripticul omului realizat: copac plantat, apartament achitat și... ce mai era... aaa, copilul! Anul acesta, de 40 de ani, nu puteam să primesc un cadou mai frumos decât un prinț sau o prințesă moștenitoare!”, a spus încântat Brenciu, scrie protv.ro.

Când mi s-a dat vestea eram pe scenă. Sper ca atunci când va veni pe lume eu să fiu spectatorul. Acum sunt cu adevărat în Țara Minunilor, cu Alice cu tot!", a declarat Horia Brenciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel