EXCLUSIV  Brăiloiu, preşedinte PSD Diaspora, despre Nicușor Dan: Mă umflă râsul când mă gândesc ce a făcut

Senatorul Tit-Liviu Brăiloiu, preşedinte PSD Diaspora, vine la DCNewsTV, a vorbit despre promisiunile pe care le-a făcut Nicuşor Dan în campania electorală, bucureştenilor.

"Am văzut cum la un post de televiziune era întrebat (n.r. – Nicuşor Dan) ‚acum că aţi câştigat primăria, vom avea apă caldă?’ Şi răspunsul a fost un râs în hohote... l-a umflat râsul. Şi pe mine mă umflă râsul acum când mă gândesc cum a putut să obţină el voturile bucureştenilor, să le dea unuia care le-a promis apă caldă în anul 2020. Este strigător la cer.

Consiliul Judeţean Constanţa la fel a promis căldură în municipiul Constanţa şi iată că jumătate din oraş acum este şi fără căldură, şi fără apă caldă. S-au opus scăderii preţului gigacaloriei în şedinţele de Consiliu Local şi Judeţean; nu ştiu acum ce se va întâmpla în luna ianuarie, dar vă spun clar că şi constănţenii noştri, alături de bucureşteni, vor sta şi fără apă caldă şi fără căldură. Cam asta cred că se va întâmpla, din păcate", a declarat, la DC News, Senatorul Tit-Liviu Brăiloiu, preşedinte PSD Diaspora.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel