EXCLUSIV  BOMBĂ în dosarul lui Mocanu, omul făcut celebru de Bendeac. INTERCEPTĂRI care pot schimba TOT

Dani Mocanu a ajuns cunoscut, peste tot România, datorită lui Mihai Bendeac, care s-a inspirat din înfățișarea și controversatele melodii ale manelistului pentru parodiile sale difuzate în cadrul emisiunii "În puii mei". Astăzi este acuzat de implicare într-un dosar de proxenetism. Dani Mocanu și-ar fi forțat dansatoarele să se prostitueze și astfel ar fi făcut o mulțime de bani.

DC News a stat de vorbă cu Mihai Untaru, comisar-șef în rezervă, care a vorbit despre acest subiect.

Acest domeniu al showbizului este extrem de aproape de prostituție, de la angajări, la casting, la selecție până la prestațiile de pe scenă, totul se pretează la relații mai puțin ortodoxe. Vin fete de la țară, sărace, din Republica Moldova sau din orășele, fiind dispuse să facă orice pentru a intra într-o zonă despre care ele cred că este o viață ușoară, luxoasă, sclipitoare. Nu trebuie să facă niciun efort, tentațiile li se oferă pe tavă, a spus Mihai Untaru.

Vorbind în general, sunt posibile două variante: fie erau pe partea de relații, adică fata, pentru a intra în trupă, de exemplu, era dispusă la orice angajament cu impresarii etc, fie lucrau în această zonă, produceau bani și alocau o cotă din câștig pentru proxenet. Vorbim teoretic, ce se întâmplă în general.

În cazul de față cu Dani Mocanu, dacă există interceptări de genul 'am fost la X, unde m-ai trimis. Vin să îți aduc banii', în momentul acela dosarul de proxenetism are greutate, a mai zis Mihai Untaru.

Cât privește traficul de droguri, legea din România este firavă și lasă marjă atât procurorului de caz, cât și acuzatului pentru ca acesta din urmă să se apere. De exemplu, să ne amintim cazul lui Florin Salam care a spus că a avut droguri pentru consumul propriu. În cele din urmă, procurorul, în funcție de interpretări, hotărăște dacă este sau nu trafic de droguri.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Dâmboviţa, în cooperare cu autorităţile din Marea Britanie, au efectuat, în cadrul echipei internaţionale comune de anchetă (JIT), acţiuni comune în vederea destructurării unei reţele de criminalitate organizată specializată în trafic de persoane, proxenetism şi spălare de bani. Dani Mocanu s-a aflat printre cei ridicaţi de forţele de ordine marţi, 26 septembrie.

[citeste si]

Dat fiind faptul că dosarul pleacă din Anglia, Mihai Untaru a spus că acest lucru înseamnă că sunt probe serioase. Dacă fetele sunt trimise în Marea Britanie și conform contractului figurează ca dansatoare, este o chestiune perfect legală, dar dacă dacă ele declară au dat probe nu de dans, ci care țin de relații mai puțin ortodoxe, lucrurile se schimbă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel