EXCLUSIV  BOMBĂ în documentele oficiale. Tudor-Tim Ionescu: Atunci a fost confirmată epidemia în România!

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Tudor-Tim Ionescu,  secretarul general adjunct al ALDE şi consilier general al Capitalei, a vorbit despre modul în care s-ar putea desfăşura alegerile locale de anul acesta în plină pandemie. 

"Dacă e să ne luăm după documentele oficiale ale Guvernului, pandemia a fost descoperită în România de-abia acum două zile. Acum două zile a apărut, pentru prima dată într-un document oficial, confirmarea faptului că în România e o stare de epidemie mai degrabă, întrucât pandemia are caracter internaţional.

Iată abordarea Guvernului vizavi de această situaţie şi de aceste alegeri. Este la latitudinea Guvernului, ei sunt cei care organizează aceste alegeri. Până în prezent ne-au publicat calendarul de acţiuni şi de termene pentru desfăşurarea acestora. Nu putem sta într-o expectativă şi să aşteptăm până în ultima săptămână să vedem dacă Guvernul va decide, până la urmă, să amâne sau nu aceste alegeri. Trebuie să ne desfăşurăm activităţile de o manieră responsabilă dar, repet, tot acelaşi guvern ne transmite prin comunicarea pe care o face, că ei se pregătesc pentru alegerile locale, vedem tot felul de persoane care ies şi ne spun că trebuie să-i votăm la funcţia de primar, deci iată că această campanie atipică e în toi", a declarat Tudor-Tim Ionescu într-un interviu acordat DC News.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel