Boc nu are nimic cu protestele sindicatelor

boc
boc

Premierul Emil Boc a declarat, la Iași că proteste sindicale au loc în orice țară democratică și că Guvernul  a fost nevoit să recurgă la măsuri dure pentru că nu există alternativă.

Întrebat ce părere are despre protestele sindicale care se anunţă în perioada următoare, Boc a spus că în orice societate democratică acestea există şi că deşi Guvernul putea fi populist, nu a făcut-o, pentru că, din punct de vedere economic, nu există alternativă.

"În orice societate democratică există astfel de proteste. Nu e o dorinţă a mea sau a Guvernului să luăm măsuri dure, dar nu avem alternativă. Puteam fi populişti şi să mergem doar pe consum. Însă trebuie să plătim salariile şi pensiile, în condiţiile în care nu mai avem creştere economică de opt la sută, cum s-a întâmplat în 2008", a spus premierul.

Emil Boc a mai spus că toate nemulțumirile oamenilor ar fi fost rezolvate dacă ar fi existat resurse financiare și că toate costurile politice au fost asumate şi că rezultatele vor apărea în anii următori, când "se pregăteşte o creştere economică sănătoasă a României".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel