Blaga: PDL nu se rupe. Dumneavoastră îl băgați în seamă pe Albă ca Zăpada?

vasile-blaga
vasile-blaga

Președintele PDL Vasile Blaga a declarat, luni, că formațiunea din Modrogan nu se va rupe, pe agenda formațiunii aflându-se o serie de acțiuni politice clare. Blaga a mai spus, referitor la pronosticurile de scindare a PDL făcute de consilierul prezidențial Sebastian Lăzăroiu, că nu trebuie băgat în seamă ”Albă ca Zăpada”.

”PDL? Nu, nu se rupe. Avem acţiuni foarte clare. Aţi participat o parte dintre dumneavoastră săptămâna trecută la lansarea programului pentru agricultură în Călăraşi, joi lansăm la Galaţi programul pentru mediul de afaceri, vineri, la Reşiţa, programul pentru dezvoltare durabilă. Avem treabă multă”, a declarat președintele PDL înainte de Biroul Politic Național al partidului, potrivit Agerpres.

Blaga a comentat și afirmațiile lui Sebastian Lăzăroiu: ”Dumneavoastră îl mai băgaţi în seamă pe Albă ca Zăpada ? Ce s-a adeverit din pronosticurile făcute de dânsul în ultimii trei-patru ani de zile”.

Președintele PDL a confirmat, răspunzând unei întrebări, că a purtat discuții cu colegi de partid care au lăsat să se înțeleagă că ar vrea să părăsească formațiunea.

”Discuţii am avut, o să am şi astăzi (luni - n.r.) cu grupul parlamentar din Cameră, cu cel de la Senat am în fiecare săptămână. Sunt discuţii normale între colegi”, mărturisește democrat-liberalul, precizând că în prezent nu este necesară excluderea unor colegi din partid.

”Dacă cineva din partid îl va sabota, avem un Statut, un program politic de dus la îndeplinire. Sper să nu ajungem în această situaţie”, a explicat Blaga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel