Urmărește emisiunea live


Blaga: Băsescu, la 11, spunea că PDL a salvat țara, la 21, adio

Liderul PDL, Vasile Blaga, prezent duminică seară la Jocuri de putere de la Realitatea TV, a comentat evenimentele care s-au derulat în cursul zilei de ieri.

Întrebat unde s-a rupt legătura cu președintele Traian Băsescu, Blaga a răspuns: "Asta cred că ar trebui să îl întrebaţi pe domnul preşedinte. Am rămas, cred eu, în raporturi foarte corecte cu domnia sa. De aceea am fost surprins şi aseară de declaraţiile domniei sale pentru că la ora 11 ne spunea un lucru clar, că acest partid a salvat România, ceea ce e adevărat. Iar la ora 9 seara îi spune adio. Aici nu prea am înţeles lucrurile. Cum nu am înţeles nici faptul că nu doreşte să fie o piatră de moară pentru noi, dar nici noi pentru domnia sa. În primul rând că nu a fost niciodată o piatră de moară pentru noi. Nu am avut nicio problemă. Pe de altă parte şi noi am fost permanenţă lângă domnia sa".

Referitor la acuzele președintelui Băsescu, potrivit cărora susținătorii săi au fugit cu urnele, Blaga crede că "președintele a fost dezinformat".

Fostul și noul lider al democrat-liberalilor a explicat, de asemenea, și că a respectat opţiunile preşedintelui legate de alegerea preşedintelui PDL: "Lucrurile sunt evidente din punctul acesta de vedere chiar dacă nu a nominalizat. Nu numai pentru doamna Udrea, ci pentru doamna Udrea sau Macovei. A avut o opţiune pe care i-am respectat-o în permanenţă. Nu pot să îi spun la îndoială opţiunile", a afirmat Blaga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel