Berlusconi despre un tablou cu Apollo şi muzele: este "bunga bunga din 1811"

bunga
bunga

Premierul italian Silvio Berlusconi a glumit în legătură cu scandalurile sexuale în care este implicat, explicându-i omologului său israelian Benjamin Netanyahu că un tablou cu Apollo înconjurat de muze reprezintă "bunga bunga din 1811".

Netanyahu l-a întrebat pe Berlusconi ce reprezintă tabloul din spate. "Este de Andrea Appiani şi reprezintă (muntele - n.r.) Parnassus, adică bunga bunga din 1811, iar (...) cel de acolo sunt eu", a declarat liderul de la Roma, arătând o figură din tablou.

"Niciodată nu trebuie să ai încredere în cine se ia întotdeauna prea în serios", a adăugat premierul italian.

"Autoironia este întotdeauna importantă", a declarat şeful Guvernului în vârstă de 74 de ani, judecat pentru că a plătit pentru o relaţie sexuală cu o tânără de 17 ani şi că ulterior a profitat de funcţia sa pentru a disimula scandalul.

Potrivit anchetei, la vila lui Berlusconi din Arcore, în apropiere de Milano, ar fi avut loc orgii, cu femei goale dansând în jurul său.

Ruby, tânăra dansatoare de club din centrul procesului, le-ar fi spus anchetatorilor că premierul ar fi numit el însuşi petrecerile "bunga bunga".

El este vizat, de asemenea, de un proces pentru că ar fi întreţinut scandaluri sexuale cu o prostituată minoră şi pentru abuz de putere.

Citeşte şi:

Prostituata implicată în scandalul sexual care îl vizează pe Berlusconi este însărcinată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel