Bebeluș în stare GRAVĂ, după schimbarea bandajelor la branulă. Mesajul DISPERAT al mamei

O fetiță de cinci luni s-a ales cu o alergie severă, după ce nu i s-au schimbat bandajele la branulă, în spitalul Vulcan din județul Hunedoara. 

Mama unei fetițe de 5 luni scrie pe Facebook că medicii Spitalului Vulcan, județul Hunedoara, nu au schimbat timp de o săptămână bandajele de pe branula copilei, motiv pentru care aceasta a făcut o alergie severă.

„Au chinuit copila de două ori câte o oră să-i pună branula"

Femeia a scris pe Facebook că medicii din Vulcan „au chinuit copila de două ori câte o oră să-i pună branula", iar o săptămână, cât a stat în spital, nu i-au mai schimbat leucoplastul.

Fetița a făcut o alergie gravă, la mâna dreaptă.

Mesajul mamei fetiței

„Dragi mămici, vă las mai jos poze cu fetița mea de 5 luni, internată la spital în Vulcan. După ce au chinuit-o de 2 ori câte o oră să i se pună branula, o săptămână cât am stat în spital nu i-au mai schimbat bandajele. Va rog să mă sfătuiți cui să mă adresez. Așa ceva este de neconceput", a scris femeia pe Facebook.

Femeia publică și poze.

Ce spune directorul Spitalului Municipal Vulcan

Directorul Spitalului Municipal Vulcan, Cătălin Popa, a declarat, joi, pentru Mediafax, că se va face o anchetă în acest caz.

"În funcție de analiza care urmează a fi efectuată, concluziile la care se va ajunge, se poate constitui comisia de cercetare disciplinară. Noi nu avem o reclamație, o sesizare, o plângere din partea aparținătorilor, părinților copilului, nu avem nimic scris, noi ne-am autosesizat", a spus Cătălin Popa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel