Beach-barurile din Constanța și Mamaia se vor închide la ora 20.00

Foto: Crișan Andreescu
Foto: Crișan Andreescu

Operatorii din sectorul HoReCa se luptă pentru a-și putea deschide afacerile cât mai repede. O situație mai aparte o constituie barurile de pe plaje, locații în care constănțenii și turiștii obișnuiau să meargă seara. 

Doar că, în acest an, beach-barurile vor avea program de funționare până la ora 20.00, pentru că așa scrie în autorizația de funcționare emisă de Primăria Constanța.

Membrii Asociației RESTO nu sunt de acord cu această decizie și vor face mai multe propuneri în acest sens.

„Noi, în Asociația RESTO, avem mai mulți operatori de plaje. Din ce mi-au spus ei, după ce au primit autorizația de funcționare de la Primăria Constanța au fost chemați înapoi pentru a se modifica programul de funcționare, acesta fiind până la ora 20.00. Am văzut că în regulamentul pentru desfășurarea activităților comerciale din Constanța apare acest lucru scris și am făcut o ședință. Membrii comisiei de beach-baruri se opun total acestei chestiuni. Noi vom lupta pentru ora 24.00 și vom face o propunere în acest sens la Primărie”, a declarat Corina Martin, președinte de onoare a Asociației RESTO, pentru focuspress.ro.

Vicepreședintele Asociației RESTO și cel care conduce Comisia pentru Beach-Baruri și operatori de plajă, Roberto Tortora, a precizat că nu este normal ca un bar aflat pe plajă să închidă la ora 20.00 pentru că atunci clienții vor fi condiționați să meargă la restaurant sau să își cumpere băutură de la magazin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel