Un controlor RATB a sărit la bătaie în tramvaiul 1 - VIDEO

Un controlor RATB a vrut să bată un tânăr care circula fără bilet, după ce călătorul i-ar fi adresat injurii controlorului.

CITEȘTE ȘI: Țigara electronică, motiv de scandal în RATB. Imagini ȘOCANTE

Întreaga scenă a fost filmată de un călător. În imagini se poate observa cum unul dintre controlori își pierde cumpătul și devine violent. Celălalt încearcă să-l potolească, dar fără succes. Apoi îl observă pe cel care filmează și îi dă cu palma peste telefon.

 

Mai nou daca nu ai bilet si nu ii place controlorului cum vorbesti risti sa o incasezi.Scena este filmata in tramvaiul 1 cam acum o luna. Tipul care a sarit la bataie era controlor , de asemenea si cel care incerca sa il tempereze. Mai erau in "brigada" alti 2 (unul ceva mai in fata discuta cu un calator si un altul care nu este in filmare)Teoretic calatorul i-ar fi adresat injurii controlorului (desi nimeni nu a auzit) iar cel din urma a reactionat dupa cum se vede.Din pacate nu am putut filma mai mult pentru ca nu am fost lasat, cel care a venit si a incercat sa ma opreasca a spus ca imi sparge telefonul daca mai filmez.

Posted by Zidaru Adrian on Tuesday, April 28, 2015

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel