Urmărește emisiunea live


Bătaie la UNTOLD! Un jandarm și doi polițiști, agresați

Polițiști - imagine simbol
Polițiști - imagine simbol

Mai mulţi poliţişti din Cluj au fost agresaţi de doi bărbaţi în stare de ebrietate.

Totul a pornit de la faptul că agresorii au vrut iniţial să-i fure pistolul şi bastonul unui jandarm, iar poliţiştii au sărit în ajutorul acestuia. Incidentul a avut loc la festivalul Untold, scrie romaniatv.net.

În timpul festivalului Untold, un jandarm, care este şi militar cu experienţă având patru misiuni în Afganistan la activ, a fost atacat de doi fraţi, ambii culturişti. Din cauza faptului că nu avea asupra lui stație de emisie recepție, în prima fază jandarmul a fost nevoit să se lupte de unul singur cu cei doi. La scurt timp, a sosit și un polițist de la circulație, alertat de cei care priveau terifiați întreaga scenă. După acest moment, cei doi frați au vrut să fugă, dar au fost împiedicați de agentul de la Poliția Rutieră.

În scurt timp, la faţa locului au ajuns o polițistă cu alți doi colegi. Polițista a vrut să îl încătușeze pe unul dintre ei, dar nu a putut deoarece fratele acestuia a sărit peste grupul de polițiști și a început să îi lovească cu pumnii și picioarele. După ceva timp, a ajuns la locul incidentului şi un alt poliţist cu mai multă experienţă, care, cu ajutorul a doi bărbaţi ce priveau cu stupoare incidentul, a reuşit să-i pună cătuşele unuia dintre agresori.

Procurorii clujeni susțin că cei doi frați au vrut să reintre în zona unde avea loc Festivalului Untold, iar de aici a pornit întreg scandalul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel