Bătaie ca-n filme în Galaţi, după un accident

Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com

Bătaie generală în urma unui accident produs pe o stradă din orașul Galați.

O bătaie generală a avut loc în urma unui accident produs pe o stradă din orașul Galați. Șapte persoane au fost implicate în scandal, iar patru au fost reținute. Scandalul a avut loc luni pe o stradă din Galați. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că șapte bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 45 de ani, s-ar fi agresat reciproc, după ce, autoturismul și autoutilitara cu care circulau s-au lovit.

În urma conflictului, a rezultat distrugerea parțială a autoturismului și rănirea a două persoane, dintre care una a necesitat spitalizarea.  În timpul verificările, polițiștii au stabilit că tânărul de 21 de ani, care se afla la volanul autoutilitarei, nu are permis de conducere, autovehiculul fiindu-i încredințat de tatăl acestuia, aflat pe scaunul din dreapta față.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind cercetați pentru lovire sau alte violențe, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice, conducere fără permis și încredințarea unui vehicul pentru a fi condus unei persoane despre care se știe că nu posedă permis de conducere.

De asemenea, alți doi bărbați, de 32 și 35 de ani, aflați în autoturism, au fost reținuți, fiind cercetați pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Marți cei patru sunt prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, cu propunere de arestare preventivă, transmite Mediafax.

Galațiul vrea să devină stațiune turistică de interes național

În altă ordine de idei, administrația Municipiului Galați dorește ca urbea să fie atestată ca stațiune turistică de interes național. Primăria îşi doreşte ca municipiul Galaţi să fie atestat ca staţiune turistica de interes naţional. În acest scop, potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), tocmai a atribuit un contract în valoare de 16.500 de lei fără TVA pentru servicii de consultanţă în vederea realizării documentaţiei necesare atestării ca staţiune turistică. Ofertantul câştigător este Fundaţia "ITCO" din Câmpulung Moldovenesc. Documentaţia se va baza pe deplasări în oraşul nostru, conform cerinţelor impuse de Primărie, scrie Viața Liberă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel