Băsescu, scenariu exploziv despre denunțurile lui Ghiulbenghian. Cine ar fi în spate

Traian Băsescu a dezvăluit, joi seară, la B1 TV, de unde-l știe pe Florin Ghiulbenghian. Fostul președinte este de părere că ținta este judecătorul CCR, Daniel Morar, și că-n spatele lui Florin Ghiulbenghian stă un serviciu.

Traian Băsescu susține că "Florin Ghiulbenghian a fost dirijat pentru că țintă în mod clar este Daniel Morar". Fostul președinte este de părere că "este un mare păcat" campania de discreditare împotriva fostului procuror-șef DNA. El a adăugat "cred că sunt anumite instituții care dau semnale că 'dacă ne mai încurci pe la CCR cu Big Brother, cu astea, nu te căutăm de capre, dar găsim un Ghiulbenghian'". Traian Băsescu subliniază că i s-a părut că "se strânge un cerc mediatic, nu numai prin Ghiulbenghian, sunt atâția alți caporali prin presă, care au declanșat o campanie de discreditare a lui Daniel Morar". 

"Eu l-aș trata ca un atac mizerabil la CCR" este de părere Traian Băsescu.

Fostul președinte a dezvăluit că-l știe pe Florin Ghiulbenghian de prin PDL, că l-a văzut tangențial, dar că nu a avut discuții cu el. Traian Băsescu l-a comparat pe Florin Ghiulbenghian cu clanul Bercea, remarcând că i se adresează "Traian", chiar dacă nu-l știe personal și nu au avut discuții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel