Băsescu, permis de port-armă: Am sunat la cabinetul șefei DNA

Kovesi - Băsescu
Kovesi - Băsescu

Fostul președinte Traian Băsescu spune că a sunat la cabinetul șefei DNA pentru a clarifica o confuzie ce îl împiedica să-și prelungească permisul de port-armă.

"Am sunat la cabinetul dnei Kovesi și am cerut secretarei numărul de telefon al unui procuror care a lucrat în dosarul Flota. Trebuia să-mi prelungesc autorizația de port-armă și de la Poliție a venit că președintele are un dosar penal. Era celebrul dosar Flota care rămăsese la Constanța cu numărul de înregistrare vechi pe care au fost scoși de sub urmărire penală cei 100 de incriminați, iar actele nu au circulat corect să spună actul lui Băsescu a fost disjuns în dosarul lui Băsescu care avea alt număr și a fost prin acolo. Drept urmare, a apărut sesizarea să nu mi se elibereze permisul de port-armă pentru că am un dosar penal în curs. Am vorbit cu secretara atunci", a declarat Băsescu, luni seară, la B1 Tv.

Fostul președinte a mai explicat că a sunat la cabinetul actului procuror general, Tiberiu Nițu, pentru că "aveam o problemă de clarificat cu el", fără legătură cu dosarul de șantaj declanșat de plăngerea senatorului Gabriela Firea.

Traian Băsescu atacă procurorii DNA și pe președintele ICCJ, Livia Stanciu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel