Traian Băsescu atacă procurorii DNA și pe președintele ICCJ, Livia Stanciu

Fostul președinte Traian Băsescu a lansat luni seară un atac furibund la adresa procurorilor DNA și a șefei ÎCCJ, Livia Stanciu. 

În contextul discuției despre ”niște excese cu arestările preventive”, Traian Băsescu a declarat, la B1 Tv, că ”un om arestat are pe capul său SRI, DNA, Curte de Conturi, presa. Nu are nici o șansă! Denunțul a dobândit valoare de probă aproape. Eu nu pentru tipul ăsta de justiție am luptat. Nu am explicație de ce s-a ajuns la asta”.

”Stiți cum văd eu omul dus la arestare? Ca o muscă care are pe umerii săi toate instituțiile statului”, a continuat fostul președinte, care a lansat un atac și la adresa Liviei Stanciu.

Vezi și: Ce îi ordonă Traian Băsescu DNA-ului

”Am văzut și declarațiile doamnei președinte al Înaltei Curți, care a spus că va fi un partener al DNA. Zău!? Ce șanse are acuzatul când știe că președintele Inaltei Curți a spus că e partenerul DNA?

Nu exclud posibilitatea să se creeze condamnări nedrepte. Cei care trebuiau să tempereze erau judecătorii. Sunt cazuri în care se întâmplă ...Gândiți-vă ce justiție ne pregătim să construim!”, a conchis Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel