Băsescu: Antonescu a dat al 8173-lea avertisment

traian
traian

Traian Băsescu ia în bășcălie averismentele lui Crin Antonescu. Răspunzând unei întrebări referitoare la o declaraţie a președintelui PNL privind o eventuală suspendare, Băsescu a spus că înţelege că "domnul Antonescu a dat al 8173-lea avertisment, după care a căzut pe spate şi a adormit".

Preşedintele Băsescu a fost întrebat, în conferinţa de presă susţinută la Palatul Cotroceni, în legătură cu declaraţiile liderului PNL Crin Antonescu în care "avertiza" asupra unei noi suspendări în cazul în care USL va câştiga alegerile, iar preşedintele nu va numi premierul dorit de USL.

 "Înţeleg că domnul Crin Antonescu a dat al 8793-lea avertisment, după care a căzut pe spate şi a adormit. Efort mare...", a răspuns Băsescu.

Președintele Senatului, Crin Antonescu a declarat  că în cazul în care USL va avea peste 50 la sută din mandatele, rezultate în urma alegerilor locale din 9 decembrie, iar Victor Ponta nu va declarat premier, atunci președintele Traian  Băsescu cu siguranță va fi suspendat din nou.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel