Bărbatul care și-a ucis fosta amantă, arestat preventiv

Bărbatul care şi-a ucis, joi, pe stradă, fosta iubită, cu mai multe lovituri de cuţit, într-o criză de gelozie, a fost arestat preventiv vineri, pentru 30 de zile.

Magistraţii Tribunalul Galaţi au admis cererea Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de omor a lui Vasile Petcu, de 42 ani, din comuna Pechea, care a recunoscut în faţa anchetatorilor că şi-a ucis fosta iubită, Violeta Mirică, de 33 ani, cu mai multe lovituri de cuţit. 

Bărbatul s-a întâlnit cu femeia pe o stradă din comuna Pechea. La un moment dat, el a scos un cuţit şi ar fi înjunghiat-o de 17 ori în zona gâtului şi a feţei, într-o criză de gelozie, pentru că aceasta l-a părăsit şi s-a întors la soţul ei cu care are doi copii, de 16 şi 17 ani. 

S-a înarmat și a urmărit-o

"Încerca să se împace cu ea, avuseseră o relaţie extraconjugală, dar ea nu voia să se împace şi au avut mai multe discuţii de-a lungul timpului. Deoarece cunoştea programul de lucru al victimei, s-a înarmat cu un cuţit, a urmărit-o pe DJ 255, iar în dreptul unor imobile, a suprins-o pe victimă, cel mai probabil pe fondul unor discuţii contradictorii, şi i-a aplicat acesteia multiple lovituri de cuţit în zona gâtului, producându-se o hemoragie externă masivă", a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, Oana Hâncu. 

Victima a făcut de-a lungul timpului mai multe plângeri la poliţie pe numele bărbatului cu care avusese o relaţie extraconjungală.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel