Bărbat, strivit de container în supermarket. Soţia, cu ochii în lacrimi: Mi l-au omorât, nu mai ştiu ce să fac

Soţia bărbatului strivit într-un supermarket din Craiova este devastată. În lacrimi, Corina Ciobanu povesteşte cu sufletul distrus cum soţul său s-a oprit la raionul unde avea să se întâmple tragedia, pentru că era pasionat de eletrocasnice.

"A rămas să se uite la electronice, că lui îi plăceau electronicele. Eu m-am dus să mă uit de paste, l-am lăsat că mă plictisisem cât a stat acolo. Şi l-am sunat şi nu mi-a răspuns şi-am zis că are telefonul pe silenţios. Şi m-am dus după el şi el era deja jos, căzut. Căzuse un palet de la etajul doi pe el. Mi l-au omorât, doamnă, cum se poate să intri în magazin şi să mori...Mi-au luat soţul, am venit în concediu din Germania, să-l facem aici şi mi l-au omorât doamnă, nu mai ştiu ce să fac...Nu era nimic de protectie care să împiedice accesul, nu era nimic. Mi-a făcut surpriză, doamnă, a venit mai devreme să-mi facă surpriză", a spus în lacrimi femeia pentru observator.tv.

Cei doi trăiau o poveste de dragoste ca în filme. S-au cunoscut în tinerețe, însă atunci relația lor a durat doar patru ani. După 32 de ani s-au reîntalnit, în urmă cu un an căsătorindu-se a doua oară.

Bărbatul lucra în Germania, iar pe data de 21 decembrie a venit în țară să petreacă sărbătorile împreună cu familia.

El si soția au petrecut Craciunul la niste prieteni, in Caracal. În drum spre casa, cei doi au oprit la un supermarket, să mai facă niște cumpărături.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel