BANCUL ZILEI. Soțul află că este înșelat de soție

Suspectând că soţia îl înșeală, un bărbat   se hotărăște să vină acasă la o altă oră ca de obicei. Ajuns acasă, acesta  își surprinde soția dormind cu alt bărbat. Scoase revolverul cu grijă, ca să nu-i trezească, îl armă şi când era gata să tragă primul glonţ începu să se gândească.

În ultimul timp îşi dăduse seama că viaţa lui de bărbat căsătorit se îmbunătăţise: soţia nu-i mai cerea bani pentru mâncare,  haine, bijuterii sau pantofi, cu toate că aparea mereu cu o rochie nouă, o bijuterie nouă sau sandale la modă. Copiii schimbaseră şcoala publica din cartier cu o şcoală privată. Ca să nu mai spunem, de noua maşină pe care soţia o achiziţionase, în ciuda faptului că de patru ani nu-i mai crescuse salariul şi de atunci am suspendat cota lunară pe care trebuia să i-o dau. Iar de provizii, ce să mai vorbim: niciodată nu a avut atâta abundenţă în casă ca în ultimele luni. Şi plata luminii, a apei, a telefonului plus internetul, telefoanele mobile, ratele la cardurile de credit, de cât timp nici nu mai auzise vorbind despre ele.

[citeste si]

A pus arma înapoi cu aceeasi grijă ca să nu-i trezesească şi a ieşit din cameră încetişor. S-a oprit în uşa salonului, aprins o ţigară, a reflectat un pic şi şi-a zis:
- Tipul plăteşte chiria, supermarketul, educaţia copiilor, facturile casei, maşina! Toate cheltuielile casei! Eu mă culc cu ea în fiecare zi...

Şi, ieşind din casă, casa lui, trase concluzia:
- La naiba! Totuşi, încornoratul este el!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel