Autostrada Unirii și spital regional la Iași. Deputatul PNL Mugur Cozmanciuc: Guvernul Orban va demara construcţia

Alexandru Ichim / 04 noi 2019 / 19:20 Salveaza PDF Comentarii
Asfaltare
Asfaltare

Guvernul Orban va demara construcţia Autostrăzii Unirii şi a spitalului regional de la Iaşi, susține deputatul PNL Mugur Cozmanciuc. 

Deputatul Mugur Cozmanciuc, preşedintele PNL Neamţ, declară, într-un comunicat transmis luni Agerpres, că guvernul lui Ludovic Orban se va apleca în mod special asupra zonei Moldovei şi că va demara construcţia Autostrăzii Unirii şi a spitalului regional de la Iaşi.

"Învestirea Guvernului Orban, cu majoritate în Parlament, este un moment politic unic pentru România, care demonstrează că intrăm într-o etapă de reconstrucţie autentică pentru România. Îl felicit pe premierul Ludovic Orban şi pe colegii mei din Guvern, pentru succesul de astăzi, pe care l-au obţinut pentru România în acest moment de răscruce pentru ţara noastră. Guvernul PNL este pregătit să îşi asume un act corect guvernare, statul să fie în slujba cetăţeanului şi nu împotriva cetăţeanului, ca până acum. Totodată, mă bucur că Guvernul liberal se va apleca în mod special asupra zonei Moldovei, va demara construcţia Autostrăzii Unirii şi a spitalului regional de la Iaşi", afirmă liderul PNL Neamţ, în comunicatul menţionat.

Guvernul condus de premierul Ludovic Orban a fost învestit, luni, prin votul a 240 de parlamentari.

Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23